Haberler

Tekirdağ'da Kayığın Alabora Olması

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde, balıkçı kayığının alabora olması sonucu denizde kaybolan 2 kişinin bulunması için yürütülen çalışmalara havanın kararması nedeniyle ara verildi.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde, balıkçı kayığının alabora olması sonucu denizde kaybolan 2 kişinin bulunması için yürütülen çalışmalara havanın kararması nedeniyle ara verildi.

Sahil Güvenlik, Deniz Polisi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, denizde kaybolan Bülent Arslan ve Sedat Türkücü'nün bulunması için sabah saatlerinde başlattıkları arama çalışmalarını akşama kadar sürdürdü.

Arama faaliyetleri kapsamında, gün boyu ekipler botlarla deniz yüzeyinde, dalgıçlar da su altında arama yaptı. Arama çalışmaları, havanın kararması nedeniyle bitirildi.

Arslan ve Türkücü'nün bulunması için su altı arama çalışmaları sonlandı. Sahil Güvenlik ekipleri yarından itibaren çalışmaları sürdürecek.

Yeniçiftlik sahilinden balık tutmak için iki gün önce denize açılan Volkan Sevim, Bülent Arslan ve Sedat Türkücü'nün bulunduğu motorlu kayık, kıyıdan yaklaşık 2 kilometre açıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora olmuş, Arslan ve Türkücü denizde kaybolurken, Sevim Sahil güvenlik ekiplerince kurtarılmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title