Haberler

Tekirdağ'da Kar Nedeniyle Ulaşım Aksadı

Tekirdağ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Hayrabolu ve Saray ilçelerinin yollarında araçlar trafikle ilerlemekte güçlük çekerken, birçoğu da yolda kaldı.

Tekirdağ'da etkili olan kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiledi. Birçok ilçe yolun yoğun tipi nedeniyle araçlar yolda kalırken karayolları ekipleri kapalı yollarda biriken karları temizlemeye çalışıyor. Tekirdağ- Hayrabolu yolunda birçok araç yoğun kar nedeniyle yolda mahsur kaldı. Karayolları ve AFAD ekipleri tarafından yolda kalanlar arazi araçlarıyla kurtarıldı. Karayolları 18'nci Bölge Müdürlüğü ekipleri, Hayrabolu, Şarköy ve Malkara yolunda kar küreme ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yoğun kar ve tipinin yaşandığı Tekirdağ- Hayrabolu yolunda sık sık ulaşıma kapanıyor.

KÜREME ARACI KARA SAPLANDI

Kar yağışının etkili olduğu Saray İlçesi'nde de çok sayıda araç yolda kaldı. Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Çakıllı Beldesi'nde etkisini gösteren kar nedeniyle yollar trafiğe kapandı. Karayollarına bağlı kar küreme aracı, çalışma yaptığı sırada kara saplandı.

Çakıllı Beldesi'ne devrilen elektrik direkleri nedeniyle 2 gündür elektrik verilemiyor. - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hayrabolu Tekirdağ Çakıllı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title