Haberler

Tekirdağ'da Elektrik Kesintisine Dikkat

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bakım onarım çalışmaları nedeniyle, 17 Mayıs Pazar günü 13: 00-15: 00 saatleri arasında 2 saat süre ile Tekirdağ'ın Saray ilçesinin Yeni Mahalle Cami Caddesi, Millet Caddesi ve Başkatip, Çömlekçi, Sellektör sokaklarının bir kısmında elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında ise bakım onarım çalışmaları nedeniyle 18 Mayıs Pazartesi günü 09: 00-14: 00 saatleri arasında 5 saat süre ile Tekirdağ'ın Kayı, Kılavuzlu, Köseilyas, Husumlu, Gazioğlu, Karaevli Mahalleleri, Muratlı Caddesi Sağlıkçılar Sitesi, Klas evleri, Tüyap Konakları ile özel müşteriler, Beyka Beton, Akışık Beton, CSC Tekstil, Ekin Ata Tarım, Cenk Gündüz, Tekirdağ Mermer, Slingsan, Kemal Fırat, Dilka Tekstil, Cengiz Cebi, Marmara İnşaat, Gazioğlu İçme Suyu, Fener Balıkçılık, Eren Cicioğlu, Sarı Tohumculuk, Mehmet Karaevli, Karaevli Tarım'da; 20 Mayıs Çarşamba günü 10: 00-15: 00 saatleri arasında 5 saat süre ile Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinin Aşağı Kalamış Mahallesi ve Yazlık Sitelerde enerji kesintisi yapılacak.

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi'ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Çerkezköy Çömlekçi Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title