Haberler

Tekirdağ'da Elektrik Kesintisi

Tekirdağ'ın Çorlu ve Şarköy ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Tekirdağ'ın Çorlu ve Şarköy ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Çorlu ilçesi şebeke işletmecisi tarafından pano değiştirilmesi ve ağaç kesim çalışması nedeniyle, perşembe günü 3 saat süre ile elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada, Çorlu ilçesine bağlı, Kemalettin Mahallesi, Kocatepe Cami sokak, Dere sokak, Kırkova sokak ve Papatya Sokak civarında 08.00 ile 12.00 saatleri arasında elektrik verilmeyeceği belirtildi.

Ayrıca Çorlu ilçesinde cumartesi günü 08.00 ile 11.00 saatleri arasında 2 saat süre ile elektrik kesintisi yapılacak. Kesintiden Çorlu'nun Muhittin Mahallesi, Ahmet Priştine Caddesi, Bağiçi Sokak, Azim Sokak ve Ünilever İlköğretim Okulu ile civarı etkilenecek.

Şarköy ilçesinde yenileme çalışmaları nedeniyle perşembe günü 08.00 ile 14.00 saatleri arasında 6 saat süre ile elektrik kesintisi uygulanacak. Şarköy ilçesi Gölcük, Ulaman, Yayaağaç, İshaklı, Bulgur, Palamut, Yeniköy, Sofuköy, Şenköy, Terziköy ve Kocaali Köylerinde elektrik kesintisi uygulanacak. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Tekirdağ Şarköy Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title