Haberler

Tekirdağ'da Dev Miting Devam Ediyor

Tekirdağ’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, "Büyük millet olmanın ne olduğunu hainlere gösterdik" dedi.

Tekirdağ'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, "Büyük millet olmanın ne olduğunu hainlere gösterdik" dedi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından İstanbul Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi', Tekirdağ'da da Valilik öncülüğünde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, TBMM Divan Üyesi CHP Milletvekili Emre Köprülü, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'in yanı sıra Tekirdağ ve ilçelerinden binlerce vatandaşın katılımıyla başladı.

Tekirdağ Valilik önünde gerçekleşen Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Müezzinoğlu burada vatandaşlara seslendi. Müezzinoğlu, "Büyük millet olmanın ne olduğunu düşmana, hainlere, kalleşlere, alçaklara büyük millet olmanın ne olduğunu çocuklarımızla, kadınlarımızla, gençlerimizle, engellilerimizle, hasta yatağında yatan yaralı gazilerimizle hep beraber gösterdik. Bizden korkmaya devam etsinler. Değerli kardeşlerim büyük önder Mustafa Kemal Atatürk bize miras olarak bu vatanı bıraktı. Allah'a şükürler olsun ki vatana sımsıkı sahip çıkmanın ne olduğunu dünya aleme hep beraber gösterdik. 239 şehidimizin hak ve hukukunu koruyabilmeyi Rabbim bizlere nasip etsin. 2 bin 100'ün üzerinde gazi yaralımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum" dedi.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da, 15 Temmuz akşamı asker kıyafeti giymiş teröristler tarafından ülkede milli iradeye, demokrasiye bir darbe girişiminde bulunulduğunu belirtti. Ceylan, "Ancak bu darbe girişimi, başta Başkumandanımız olmak üzere, meclisimizle, Tüm siyasi partilerimizle, vatanına milletine bağlı silahlı kuvvetlerimizle, polisimizle tabi ki siz değerli vatandaşlarımızla bu darbe girişimini 16 Temmuz sabahında püskürtülmüştür" diye konuştu.

"Farklı partilerde olabiliriz. Ama ortak paydamız, Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızdır"

TBMM Divan Üyesi CHP Milletvekili Emre Köprülü yaptığı konuşmada, "Bizler birbirimizden farklı düşünebilir. Farklı partilerde olabiliriz. Ama ortak paydamız, Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızdır. Ortak paydamız, bu vatanın birliği ve bütünlüğüdür. Ortak paydamız, Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetidir. Ortak paydamız, demokrasimizdir ve özgürlüğümüzdür" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Türk bayraklarıyla Tekirdağ Valiliği önünde Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılan yaklaşık on bin vatandaş, İstanbul Yenikapı Miting alanında gerçekleştirilen mitingi canlı bağlantı ile izledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu İstanbul AK Parti Tekirdağ Politika Güncel Haberler

title