Haberler

Tekirdağ'da Alışveriş Şenliği

Tekirdağ’ın Malkara Belediyesi tarafından İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Alış-Veriş Şenliği Şehitlik ve Hürriyet caddelerinde başladı.

Tekirdağ'ın Malkara Belediyesi tarafından İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Alış-Veriş Şenliği Şehitlik ve Hürriyet caddelerinde başladı.

Kurtuluş Parkı içerisinde ve parkın ön tarafında başlayan şenlikte gece boyunca tahta bacaklar, palyaçolar, çizgi film kahramanları, sihirbaz gösterileri, top, lobut ve halkaları havaya atıp tutan jonglörün yaptığı şovlar sayesinde çocuklar gönüllerince eğlendiler. Ayrıca çizgi film kahramanları ve palyaçolar zararsız boyalar ile çocukların yüzlerini boyayarak çocuklara şekillendirilmiş sosis balonlar ve pamuk helva hediye ettiler. Bir yandan da animasyon karakterleri ile sokak çalgıcıları Şehitlik ve Hürriyet caddeleri üzerinde dolaşarak caddelerin hareketliliğini sağladılar.

Şenliğe katılan Malkara halkı ile cadde esnafları eskiden olduğu gibi Şehitlik ve Hürriyet caddelerinde yeniden hareketlilik olmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Hürriyet Malkara Yerel Haberler

title