Haberler

Tekirdağ'da 500 Polisle Asayiş Uygulaması

Tekirdağ'da Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 500 polisle il merkezi ve 11 ilçede aynı anda asayiş uygulaması yapıldı.

Tekirdağ'da Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 500 polisle il merkezi ve 11 ilçede aynı anda asayiş uygulaması yapıldı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, TEM, KOM, narkotik, asayiş ve trafik ekiplerinden oluşan 500 polis il genelinde huzur uygulamaları yaptı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın da denetlediği uygulamalarda, önceden belirlenen noktalarda şüpheli araçlar durdurularak arama ve kimlik kontrolü yapıldı. Ayrıca şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapıldı. Toplam 500 polisin katıldığı denetimlerde bazı iş yerleri ve vatandaşlara kabahatler kanunundan para cezası kesilerek işlem yapılırken, durdrulan otomobilde 1 tabanca ve tabancaya ait kurşunlar ve 1 kurusukı tabancaya da el konuldu. Gece boyunca süren süren denetimlerde haklarında yakalama kararı bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aydın Tekirdağ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title