Haberler

Tekirdağ Cezaevi Firarisi Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Çanakkale'deki cezaevinden sevk edildiği hastaneden firar eden ve hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası bulunan 25 yaşındaki Fevzi Gürkan, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı.

Çanakkale'deki cezaevinden sevk edildiği hastaneden firar eden ve hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası bulunan 25 yaşındaki Fevzi Gürkan, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı. Gürkan'ın firarda olduğu sürede 7 otomobili çaldığı, 1 evden de hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Çanakkale E Tipi Cezaevinde hükümlü olan Fevzi Gürkan, geçen 26 Mart tarihinde rahatsızlandığı için hastaneye sevk edildi. Görevlilerin dalgınlığından faydalanarak firar eden Gürkan, Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nden farklı günlerde 2 otomobil çaldı. İlk otomobili terk eden Gürkan ikinci çaldığı araçla da Tekirdağ'a geldi. Süleymanpaşa İlçesi'nde 2, Muratlı İlçesi'nde 2 ve Çorlu İlçesi'nde de 1 otomobil çalarak terk eden Fevzi Gürkan, bir evden de hırsızlık yaptı. Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede 7 otomobili çalan ve hırsızlık yapan şüphelinin Fevzi Gürkan olduğu belirlendi.

7 OTOMOBİL ÇALDI

İki haftadır Tekirdağ'a olduğu belirlenen şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ve jandarma ekipleri son çaldığı araçla kent merkezinde dolaştığını tespit etti. Banarlı Mahallesi'nde görülen Fevzi Gürkan ile jandarma ekipleri arasında uzun süre kovalamaca yaşandı. Yakalanacağını anlayan Gürkan, bir tarla kenarında otomobili terk edip yaya olarak kaçtı ve izini kaybettirdi.

OPERASYONLA YAKALANDI

Bölgede geniş çaplı arama başlatan jandarma ekipleri ihbar üzerine Karaevli Mahallesi'nde kullanılmayan evde olduğu belirledi. Evin çevresini saran jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonla Fevzi Gürkan'ı yakalayıp gözaltına aldı. Jandarmadaki ifadesinde otomobilleri çaldığını itiraf eden cezaevi firarisi Fevzi Gürkan, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çanakkale Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

30 YIL HAPİS CEZASI VAR

Çanakkale E Tipi Cezaevi'nde firar eden Fevzi Gürkan'ın çok sayıda hırsızlık ve hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title