Haberler

Tekirdağ Ağa Takılan Oltasını Kurtarmak İçin Girdiği Gölette Boğuldu

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi İlçesi'nde gölete attığı oltası ağa takılan ve kurtarmak için suya giren 32 yaşındaki Emin Güngör boğuldu.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi İlçesi'nde gölete attığı oltası ağa takılan ve kurtarmak için suya giren 32 yaşındaki Emin Güngör boğuldu. Olay, ilçede bulunan Türkmenli Göleti'nde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 1 çocuk babası Emin Güngör, hafta sonu tatilini değerlendirerek arkadaşı ile birlikte balık tutmak için Türkmenli Göleti'ne gitti. Güngör, kıyıdan attığı oltanın ağa takılması üzerine gölete girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Emin Güngör gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine Tekirdağ Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekibi ile Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nde görevli dalgıç polisler geldi. Emin Güngör'ün cesedi, yaklaşık 1 saatlik arama çalışmasının ardından kıyıya üç metre mesafede balçığa saplanmış olarak bulundu. Kıyıya çıkarılan Güngör'ün cesedi, polis ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

can köroğlumobilWeb@haberler.com:

Çok iyi insanlar daha yeni ev almıslardı çocugu 5 yasında daha nerde bu belediyeler neden çevre düzenlemesine gidilmiyor oturdukları yerden kalkmıyorlar lanet olsun hepsine yaziklar olsun o belediye görevlilerine o çocuğun hakkını ödeyemiceksiniz .

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title