Haberler

Tekirdağ 2. Amatörde Gruplar Belli Oldu

Tekirdağ 2. Amatör müsabakalarında gruplar belli oldu.

Tekirdağ 2. Amatör müsabakalarında gruplar belli oldu. Yaklaşık olarak iki hafta sonra başlayacak olan müsabakalarda A ve B grubunda 9 takım C grubunda 8 takım mücadele edecek.

Tekirdağ 1. Amatör müsabakaları sona ererken yakın bir zaman sonra başlayacak olan Tekirdağ 2. Amatör spor müsabakalarında gruplar belli oldu. 3 gruptan oluşturulan müsabakalarda A ve B grubunda 9 takım C grubunda 8 takım mücadele edecek. Tekirdağ 2. Amatör Ligi A grubunda, Tekirdağ Yavuz Spor, Barbaros Spor, Çerkez Müsellim Spor, Eriklice Zeytin Spor, Tekirdağ Kartal Spor, Mürefte Spor, Sağlamtaş Spor, Kozyörük Spor ve Yeni Hayrabolu Spor takımları yer alıyor.

B grubunda ise Çorlu H.M Kore Spor, Misinli Spor, Çorlu Aslan Spor, Paşaalan Spor, Yeniçiftlik Belediye Spor, Marmara Ereğlisi Spor, Çorlu 2014 Kültür Spor, Çorlu Yıldırım Spor ve Muratlı Halk Eğitim Spor yer alırken C grubunda ise Kapaklı Kartal Spor, Büyük Yoncalı Spor, Küçük Yoncalı Spor, Pınarça Spor, Çerkezköy 1923 Gençlik Spor, Çerkezköy Samsunlular YDG Spor, Karaağaç Gençlik Spor ve Sağlık Mahallesi Spor yer alıyor.

Tekirdağ 2. Amatör müsabakalarında lig fikstürünün çekileceği bilgisi edinildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Yoncalı Kartal Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title