Haberler

TEKİR İLE KAZANMAK ÇOK KOLAY

ilandır
Güncelleme:

İletişim için bilgi@tekir.com üzerinden temasa geçebilirsiniz.

Katılım Koşulları:

Geçerlilik

Yarışma 08 Aralık 2014 – 22 Aralık 2014 tarihleri arasında geçerlidir.

Katılım

Katılımcılar Tekir'i indirdikten sonra Tekir içerisindeki paylaşım butonu ile uygulamayı paylaşırlar, en az 20 kişinin kendi aracılığı ile uygulamayı indirmesini sağlayan katılımcı Tekir'den ödülünü kazanır.

Yarışmaya katılımın sağlanabilmesi için davet edilen kişinin Tekir davet linkine tıklayıp tekiri indirmesi gerekmektedir. Linke tıklamadan yapılan indirmeler geçersizdir.

Yarışmaya katılan kişinin davet yoluyla yaptığı indirtmelerde indiren davetlinin Facebook veya Google hesabı ile giriş yapması şarttır. Ayrıca Tekir'in bildirim göndermesi için gereken iznin verilmesi gerekmektedir. Uygulamanın sadece indirilmesi yeterli değildir.

Ödül
50 TL değerinde YKM hediye çeki. Kampanyayı kazanan kişiler kampanya bitiminden sonra 10 gün içinde iletişim bilgilerini Tekir üzerinden göndermek zorundadır. Aksi halde kazanılan hediye hakkını kaybeder. Adresler Tekir'e ulaştıktan sonra 1 hafta içerisinde hediye çeki ilgili kişinin belirtmiş olduğu adrese gönderilir. Posta veya kargodaki gecikme ve teslim konusunda yaşanacak sıkıntılardan Tekir sorumlu değildir.

Genel Şartlar

Tekir'i kaldırıp tekrar yapılan kurulumlar geçerli değildir.

Tekiri daha önce kurmuş olan kişilerin tekrar yaptıkları kurulumlar geçerli değildir.

Katılımcı, Tekir için arkadaşlarına yaptıracağı indirtmelerde her bir arkadaşı için sadece 1 indirme puanı kazanabilir. Aynı kişi tarafından farklı kullanıcı isimleri ile yapılan birden fazla indirmeler geçerli değildir.

Yarışmaya katılanlar kaç kişinin kendi aracılığı ile indirme gerçekleştirdiğini uygulama üzerinden görüntüleyebilirler. Uygulama üzerinden görülen bu indirme sayıları bir gün gecikmeli olarak görünebilir.

Kullanıcının Tekir'e gönderdiği adres bilgilerindeki yanlışlıktan dolayı tekir sorumlu tutulamaz.

Hediye çeki gönderimleri kargo veya posta ile yapılır. Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler Tekir'in sorumluluğunda değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan 50 TL'lik YKM hediye çeki kargo veya posta ile gönderilir.

Bir kişi sadece 1 kez ödül kazanabilir. Birden çok cihaz kullanılarak gerçekleştirilecek katılımlarda ilk katılım dikkate alınır, diğer katılımlar geçersiz sayılır.

Katılımcı aracılığı ile gerçekleştirilen indirimlerin 20'yi geçmesi durumunda sadece 1 tane ödül verilir.

Yarışma bitiş tarihinden sonra gerçekleştirilen indirtmeler geçerli değildir.

Kazananların YKM alışveriş çekini, 1 ay içerisinde kullanmaları gerekmektedir. Alışveriş çeki kullanım koşulları YKM'nin belirlediği hediye çeki kullanım koşullarıdır.

Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması sonucu doğacak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, ödüle hak kazanılmış olsa dahi, önceden haber verilmeksizin uygulamanın durdurulmasından dolayı, Kampanya Kedisi Tekir hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.

Katılımcılar kişisel bilgilerinin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler. Hatalı bilgi verilmesi durumunda katılımcılar herhangi bir ödüle hak kazanamazlar.

Katılımcı, tüm bu kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.

Tekir kampanya koşulları ve süresiyle ilgili değişiklik yapma hakkına sahiptir.


Facebook Google Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
title