Haberler

Tekin: "Parti Ayrımı Yapmadan Tüm Halkı Kucaklayacağım"

CHP Samsun Milletvekili Adayı Hayati Tekin, parti ayrımı yapmadan tüm halkı kucaklayacağını söyledi.

CHP Samsun Milletvekili Adayı Hayati Tekin, parti ayrımı yapmadan tüm halkı kucaklayacağını söyledi.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'i makamında ziyaret eden CHP Samsun Milletvekili Adayı Hayati Tekin, "Şehrimiz için 'Merkez Türkiye' projesinin en belirgin ayaklarından bir tanesi limanı, sanayisi, yeni yapılacak olan lojistik alanı ile stratejik merkeze yani yeni yüzyıl projesi olan 'Merkez Türkiye' projesine bağlanacak olması ve Kılıçdaroğlu'nun da Samsun'u bu noktada deklare etmesi de zaten bunun işaretidir. Yıllardır beklenen bir proje olarak karşımıza çıktı. Tüm dünya biliyor ki, Türkiye'nin stratejik ve jeopolitik konumu çok önemli. Bunu hiçbir zaman ticarete çeviremedi. Bundan sonra şehrimizin ufku daha açık olacak. Yapacağı sanayi üretimleri, Ar-Ge'leri, inovasyonu ülkemize sıçrama yaptıracaktır" dedi.

Milletvekili seçildiği andan itibaren 24 saat Samsun halkının emrinde olacağını belirten Tekin, "AK Parti'ye, MHP'ye oy vermiş insanlar ya da kararsız olan insanlar ve CHP'liler kendilerini herkesin milletvekili olan Hayati Tekin'e güvenip, 'biz de onun kapısını çalabiliriz' zihniyetindeler. Bu sıcak anlayış beni mutlu ediyor. Parti ayrımı yapmadan tüm halkımı her türlü sorunda kucaklamaya, onların sorunlarını ve dertlerini omuzlamaya hazırım. 24 saat tüm Samsun halkının emrindeyim. Bu kadar yük yüklemeyi düşündükleri sıcak yüzlü kardeşlerine oylarını da vererek, destek vermelerini temenni ediyorum. Ben onlar için varsam, onlar da o parti, bu parti demeden bu defalık Hayati kardeşleri, yeğenleri için olsunlar. Onları mahcup etmeyeceğimi kendileri biliyor. Ülkemize büyük hizmetler yapmak üzere yola çıktık" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Hayati Tekin Türkiye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title