Haberler

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), 2014-2015 sezonu için transfer görüşmelerine start veriyor.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), 2014-2015 sezonu için transfer görüşmelerine start veriyor.

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ve Euro League 3 Cup'ta mücadele ederek başarılı bir sezon geçiren ekip ilk olarak iç transferde görüşmelere başladı. Tarihinde 5.kez yer alacağı Süper Lig'in yanı sıra Avrupa arenasında da boy gösterecek YOSK, iç transfer görüşmelerini biran önce bitirip, dış transfere yönelmek istiyor. Ramazan bayramı sonrasında topbaşı yapması beklenen Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, iç transferde fire vermek istemiyor.

Kısa bir süre içerisinde iç transferi bitirmek istediklerini belirten YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, "Yeni sezonda mevcut kadromuzu koruyarak birkaç takviye yapmayı düşünüyoruz. Bunların hepsi maliyet isteyen şeyler. İç transfer görüşmelerimiz önümüzdeki günlerde başlayacak. Takımımızdaki mevcut kadromuzu korumak öncelikli hedefimiz. İnşallah kadromuzdaki bütün oyuncularımızla anlaşıp iç transferi fire vermeden kapatırız. Hemen ardından dış transfere yöneleceğiz ve birkaç takviye yapmayı planlıyoruz. Bunu da gerçekleştirdikten sonra 2014-2015 sezonu için çalışmalarımıza start vereceğiz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Garanti Bankası Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title