Haberler

Ordu Belediyesi, Antalya Büyükşehir'e Hazırlanıyor

Güncelleme:

Ordu Belediyesi, hafta sonu sahasında oynayacağı Antalya Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, hafta sonu sahasında oynayacağı Antalya Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenör Cem Aslan yönetiminde Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Oyuncuların tamamının yer aldığı antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan antrenör Aslan, hazırlıklarının sıkı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Takıma dahil olan yeni transferlerle daha da güçlendiklerine işaret eden Aslan, şöyle konuştu:

"Hedefimiz takım olarak bundan sonra rakiplerimize maç vermemek. Ligdeki ilk galibiyetimizi geçtiğimiz haftalarda Balıkesir Belediyesi karşısında almıştık. Şimdi sıra ikinci galibiyeti almaya geldi. Rakibimiz Antalya Büyükşehir Belediyesi. Zorlu bir rakip. Ancak bizde yeni transferlerimizle daha da güçlendik. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Antalya Büyükşehir Belediyespor'u yenerek üst sıraları hedefliyoruz. Bunun için de çok iyi çalışıyoruz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle gülen taraf olmak istiyoruz. Biz, Ordu Belediyesi olarak bu sezon ne olursa olsun ligde tutunacağız. Bu konuda bütün oyuncularımda aynı şeyi düşünüyor.

Takım kaptanı Adem Kurucu da hafta sonu çok önemli maçlarının olduğunu belirterek, "Rakibimiz Antalya Büyükşehir Belediyespor'u ligin ilk devresinde kendi hatalarımızdan dolayı yenmeyi başaramamıştık. Aynı hataları bu hafta sonu yapmak istemiyoruz. Bizim için oldukça önemli olan bu maçı kazanmayı hedefliyoruz. Takım oyununu sahaya yansıttığımızda istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Oyunculardan Çağla Baş ise ligde tutunmak adına Antalya Büyükşehir Belediyespor maçının önem arz ettiğini, bunun için de elinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Galibiyetten başka şey düşünmüyoruz. Rakibimizi sahamızda yenip önümüze daha umutla bakmak istiyoruz" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Büyükşehir Belediyespor Kemal Yazıcıoğlu Cem Aslan Ordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title