Haberler

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi

Batman Engelliler Spor Kulübü, Van Engelliler Spor Kulübünü 68 51 yendi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun organize ettiği Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi E Grubu'nda mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü, sahasında, Van Engelliler Spor Kulübünü mağlup etti.

Bölgesel 2. Lig E Gurubunda mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü ve Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü arasındaki basketbol müsabakası Atatürk Spor Salonu'nda oynandı.

Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman Engelliler Spor Kulübü ile Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan basketbol maçını izledi.

Grup lideri olan Batman Engelliler Spor Kulübü, maçı 68-51 skorla kazandı. Maçın ardından sahaya inen Vali Arslan, takım sporcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, başta Valilik olmak üzere, Batman Belediyesi, TÜPRAŞ ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne katkılarından dolayı teşekkür ederek, bu tür müsabakalar sayesinde engellilerin sosyal hayata daha fazla kazandırıldığını söyledi. - Batman

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Yılmaz Arslan Batman Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title