Haberler

Teke Yöresinin Sesleri AKM'de

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Teke Yöresinin yerel sanatçılarını her ay Antalyalılarla buluşturmaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Teke Yöresi'nin yerel sanatçılarını her ay Antalyalılarla buluşturmaya devam ediyor.

28 Mart tarihinde Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda gerçekleşecek "Gelenekten Geleceğe, Yöremizin Halk Sanatçıları" etkinliğinde Antalya'dan Burdur'a, Denizli'den Isparta'ya "Yerel Sesler" konuk olacak.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kent Müzesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Deniz Yıldız kaval, Sevilay Gök, Sami Demircioğlu bağlama, Helime Özke ve arkadaşları sipsi-leğen, Sabri Özdemir dörtteli, Tahsin Yarar kabak kemane, Sevil Demircioğlu zilli tef ile Antalyalılara türkü şöleni yaşatacak. Yönetmenliğini Emre Dayıoğlu'nun yapacağı etkinlikte Teke Yöresi'nin gizli kalmış ender sesleri unutulmaz bir konser verecek.

CAN VEREN PERVANELER

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, Divan Edebiyatı kültürünün önemli temsilcilerinden Hayati İnanç'ı bir söyleşi ile Antalyalılarla buluşturuyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca organize edilen Hayati İnanç'ın Edebiyat Sohbeti "Can Veren Pervaneler", 26 Mart tarihinde Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda gerçekleştirilecek.

ÜCRETSİZ SİNEMA GÖSTERİMİNDE BARTON FİNK

Büyükşehir Belediyesi, Antalya Sinema Derneği işbirliğiyle düzenlenen ücretsiz sinema gösterimleri devam ediyor. Dünya sinemasının en iyi örneklerinin perdeye yansıtıldığı etkinlik kapsamında 25 Mart tarihinde Cam Piramit Düden Salonu'nda, yönetmenliğini Joel Coen ve Ethan Coen'in üstlendiği 'Barton Fink' adlı film gösterilecek. 1991 ABD yapımı filmde, John Turturro, John Goodman, Micheal Lerner, Steve Buscemi, Judy Davis gibi oyuncular rol alıyor. 1991 yılında Altın Palmiye ödülüne layık görülen film sinemaseverleri bekliyor.

Ücretsiz etkinliklere tüm Antalyalılar davetli. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title