Haberler

Tekden Denizlispor'da Futbolcuların İdman Boykotu

Kulüp Başkanı Özsoy: "Takımımızın Tavşanlı Linyitspor maçından galibiyetle ayrılması halinde, söz verdiğimiz primlerini mutlaka ödeyeceğiz"

Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, takımın kaptanlarıyla bir araya gelerek, Tavşanlı Linyitspor maçından galip gelinmesi halinde Manisaspor ve Kahramanmaraşspor galibiyet primlerinin ödeneceği sözünü verdiği bildirildi.

Özsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tekden Denizlispor'da iki günden bu yana yaşanan antrenmanlara çıkmama krizinin tatlıya bağlanmak üzere olduğunu belirtti.

Verilen sözlerin yerine getirilememiş olması nedeniyle iki gündür sorunların yaşandığını belirten Özsoy, konuyla ilgili kentin ileri gelen isimlerle görüşmeler yaptıklarını ve olumlu bir yaklaşım gördüklerini belirtti. Yaptığı görüşmelere dayanarak, "Takımımızın Tavşanlı Linyitspor maçından galibiyetle ayrılması halinde, söz verdiğimiz primlerini mutlaka ödeyeceğiz" diyen Özsoy, takımdaki kaptanlarla bir araya gelerek bu durumu ilettiğini bildirdi.

Sezon sonuna kadar görevin başında olduğunu ifade eden Özsoy, imkanları dahilinde gereken fedakarlığı yapacağını ifade ederek, "Sezon sonunda da şehrimizin ileri gelenleriyle bir araya gelerek, yol haritamızı belirleyeceğiz" dedi. - Denizli

Kaynak: AA / Spor

Tavşanlı Linyitspor Kahramanmaraşspor Denizlispor Manisaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title