Haberler

Tek Kurşun Trap Yarışması

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 400 avcının katılımıyla 40. Tek Kurşun Trap Yarışması yapıldı.

Ata Arms Av Tüfekleri'nin katkılarıyla Soğuksu Taş Ocağı'nda yapılan yarışmaya 13 ilçeden 400 yarışmacı katıldı. Yarışmaları, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk de izledi.

Kırıkhan Avcılar Atıcılar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk, yarışmanın av yasağı olduğu dönemlerde her yıl yapılacağını, amaçlarının avcıları bu tür yarışmalarla bir arada tutarak, av zevklerini sürdürmek ve heyecan katmak olduğunu söyledi.

3 aşamada gerçekleşen yarışmada Kurşun dalında birinciliği Ömer Hali, ikinciliği Ali Çetin, üçüncülüğü ise Ahmer Dergiz kazanırken Trap Amatör dalında ise birinciliği Adil Dağ, ikinciliği Abdullah Yıldırım, üçüncülüğü İsmail Bayraktar kazandı. Trap Profesyonel dalında ise birinciliği Arif Polat, ikinciliği Ahmet Kolağası, üçüncülüğü İkbal Paket kazandı. Dereceye giren avcılara kupa ve çeşitli av malzemeleri hediye edildi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulhekin Ayhan Ak Parti Kırıkhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title