Haberler

Tek Karede Batıtrakya Fotoğraf Yarışması" Ödül Töreni

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi ve BTTDD Gençlik Kollarınca düzenlenen "Tek Karede BatıTrakya" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi ve BTTDD Gençlik Kollarınca düzenlenen "Tek Karede BatıTrakya" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Ördekli Kültür Merkezi'ndeki törende konuşan BTTDD Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Solak, tüm sosyal sorumluk projelerinde yer aldıklarını ve dünyanın bir ucunda olsa bile Batı Trakya Türkleri ile bir arada olduklarını bildirdi.

Derneğin Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse de Batı Trakyalı gençlerin çok önemli projelere imza attığını belirterek, "Batı Trakya coğrafyasında yetişen gençlerimizi bir araya getirmek ve gelecekteki nesillerimize aslımızı, kökenimizi unutturmamak için toplandık. Bu güzel etkinliği düzenleyen Gençlik Kollarımıza teşekkür ederim. Buradaki esas amacımız; örf ve adetlerimizi gelecek neslimize aktarmaktı. Görüyoruz ki biz bu amacı başarmışız ve sizlerle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz" ifadesini kullandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ve gelecek nesillerin, geleneklerine sahip çıkma gayretlerinden dolayı çok gurur duyduğunu ifade etti.

Daha sonra yarışmanın birincisi Kübra Eren'e tam, ikincisi Ahmet Latif'e yarım, üçüncüsü Fatih Tuban'a çeyrek altın hediye edildi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Ördekli Kültür Merkezi Trakya Bölgesi Mustafa Solak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title