Haberler

Tek İsteği, Oğlu İçin Güvenli Tekerlekli Sandalye

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Detaylar- Baba Burhan Emer'den açıklama Tek isteği, oğlu için güvenli tekerlekli sandalye- Bolu'da yaşayan Burhan Emer, 2,5 yaşında felç kalan 12 yaşındaki oğlu Kadir'e emniyet kemerli tekerlekli sandalye verilmesi için yetkililerden yardım istiyor- Baba Emer: "Tekerlekli sandalyede emniyet kemeri olmadığı için 'oğlum düşmesin' diye onu kemerle bağlıyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Detaylar- Baba Burhan Emer'den açıklama Tek isteği, oğlu için güvenli tekerlekli sandalye- Bolu'da yaşayan Burhan Emer, 2,5 yaşında felç kalan 12 yaşındaki oğlu Kadir'e emniyet kemerli tekerlekli sandalye verilmesi için yetkililerden yardım istiyor- Baba Emer: "Tekerlekli sandalyede emniyet kemeri olmadığı için 'oğlum düşmesin' diye onu kemerle bağlıyorum. Oğlumun düşmemesi için emniyet kemeri olan tekerlekli sandalye istiyorum" MEHMET EMİN GÜRBÜZ - Bolu'da yaşayan Burhan Emer, 2,5 yaşında felç kalan 12 yaşındaki oğlu Kadir'e emniyet kemerli tekerlekli sandalye verilmesini istiyor.Beşkavaklar Mahallesi'nde oturan Emer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dördüncü çocuğu olan Kadir'i 9,5 yıl önce Mudurnu'da sağlık ocağına yüksek ateş şikayetiyle götürdüğünü belirtti.Burada vurulan iğne sonucunda oğlunun felç kaldığını öne süren Emer, Bolu ve Ankara'da birçok hastaneye götürmesine rağmen oğlunun sağlığına kavuşamadığını söyledi.Tek böbreği olmadığı için malulen emekliye ayrıldığını anlatan Emer, maddi durumlarının iyi olmadığını, emekli maaşıyla geçinmeye çalıştıklarını belirtti.Emer, eşinin ev hanımı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Oğlumla genelde ben ilgileniyorum, havaların ısınmaya başlamasıyla oğlumla yürüyüşe çıkıyoruz. Eski bir tekerlekli sandalyemiz var. Oğlumu bunun üzerine oturtuyorum ve üşümesin diye üzerini battaniyeyle kapatıyorum. Tekerlekli sandalyede emniyet kemeri olmadığı için 'oğlum düşmesin' diye onu otomobil emniyet kemeri ve kendim yaptığım kemerle bağlıyorum."Oğlunun gezinmekten hoşlandığını anlatan Emer, yeni bir tekerlekli sandalyeye ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, "Tekerlekli için birkaç yere gittim ama sizin tekerlekli sandalyeniz var diye vermediler. Ben yeni ve emniyet kemeri olan bir tekerlekli sandalye istiyorum. Bizimki çok eski olduğu için oğlumu rahat bir şekilde dolaştıramıyorum. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mudurnu Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title