Haberler

Tehditle uyuşturucu sattırma iddiası -

Kendileri adına uyuşturucu satmasını istedikleri kişiyi karısının yanında soyup darbettikleri iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Kendileri adına uyuşturucu satmasını istedikleri kişiyi karısının yanında soyup darbettikleri iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde, A.B, (40) karısı N.B. (28) ile gittiği Denizli Polis Merkezi'nde, Mithatpaşa Mahallesi'nde işlettiği kıraathaneye gelen 3 kişinin tehditle kendileri adına uyuşturucu satmasını istediklerini söyledi. İsteklerini kabul etmediği kişiler tarafından kıyafetleri çıkarılarak elleri bağlanıp ağzı bantlandıktan sonra darbedildiğini anlatan A.B, zanlılar hakkında şikayette bulundu.

N.B. ise eşine ve kendisine hap içiren kişilerin, kocasını dövdükten sonra isteklerini yerine getirmemeleri halinde daha kötü şeyler yapacaklarını söylediklerini öne sürdü.

Polis ekiplerinin başlattığı çalışmada, otomobille kaçmaya çalışan Sinan G. (31), Hüseyin F. (31) ve Mustafa Ç. (32) yakalandı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Öte yandan darp neticesi yaralanan A.B'nin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Denizli Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title