Haberler

Tegv-tema İşbirliğiyle Fidan Dikimi

TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi ve Tema Çaycuma Temsilciliğinin işbirliğiyle Şahnalara ağaç dikimi yapıldı.

TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi ve Tema Çaycuma Temsilciliğinin işbirliğiyle Şahnalara ağaç dikimi yapıldı.

TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi Sorumlusu Nalan Turgut'un yaptığı açıklamada ;"TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi ve Tema Çaycuma Temsilciliğinin işbirliği ile Şahnalarda ormanlık araziye geleceğimiz için 175 ağaç diktik.Çocuklarımıza ağaç sevgisini aşılamak ve doğanın önemini anlatmak,gelecek kuşaklarımıza miras bırakmaktı ve bugün çok güzel bir gün geçirdik.Bu güzel için Orman Müdürlüğüne yer gösterimi ve fidan bağışı,Çaycuma Belediyesi'ne ulaşım desteği ve bugün etkinliğimize katılıp bizi yalnız bırakmayan doğa severlere çok teşekkür ederiz"dedi.

Etkinliği Belediye Başkanı Bülent Kantarcı,Tema Çaycuma İlçe Temsilcisi Seçkin Ünsal ve Tema gönüllüleri, TEGV Çaycuma Öğrenim Biriminden eğitim desteği alan 32 çocuk ve Tegvgönüllüleri,İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu İzci Klübü veliler ve Orman Müdürlüğünden yetkililer katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tema Vakfı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title