Haberler

    Tegv Çocuklarına Ücretsiz Tenis Dersi

    Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Kortlarında haftanın belirli günleri tenis antrenörleri tarafından verilen kursların devamlı olacağını ifade eden Bostanlıspor Kulübü Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, "Sosyal sorumluluk projelerimize yenilerini ekliyoruz.

    Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Kortlarında haftanın belirli günleri tenis antrenörleri tarafından verilen kursların devamlı olacağını ifade eden Bostanlıspor Kulübü Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, "Sosyal sorumluluk projelerimize yenilerini ekliyoruz. Bu kez Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı çocuklarına ücretsiz olarak tenis dersleri vermeye başladık. Belirli günlerde kortlarımıza gelen çocuklara antrenörlerimiz tenis öğretiyorlar. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na kulüp olarak her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

    Bostanlıspor tenis antrenörlerinden Berkan Sayal, çocukların spora yetenekli olduklarını ve teniste başarı sağlayanları Karşıyaka Kulübü tenis şubesine lisansiyer sporcu olarak yönlendireceklerini belirtti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Muzaffer Tuğsavul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title