Haberler

Teğmen de Şehit Oldu, Lice'de Şehit Sayısı 4'e Çıktı (3)

Şehit TEĞMEN TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI Diyarbakır'ın Lice-Hani-Kocaköy üçgenindeki kırsal alanda PKK'lılarla çıkan çatışmada ağır yaralanan ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bugün şehit olan Jandarma Teğmen Hubeyib Turan için Diyarbakır Asker Hastanesi'nde uğurlama töreni düzenlendi.

Şehit TEĞMEN TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Diyarbakır'ın Lice-Hani- Kocaköy üçgenindeki kırsal alanda PKK'lılarla çıkan çatışmada ağır yaralanan ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bugün şehit olan Jandarma Teğmen Hubeyib Turan için Diyarbakır Asker Hastanesi'nde uğurlama töreni düzenlendi.

Törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7'nci Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Muharip Hava Kuvvet Komutan Yardımcısı Korgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, 8'inci Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Deniz Kartepe, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ile şehidin yakınları ile askeri ve mülki erkan katıldı.

Tören şehidin cenazesinin katafalka koyulmasıyla başladı. Saygı duruşunun ardından şehidin özgeçmişi okundu. 7'nci Kolordu Komutanlığı'nda yapılan konuşmanın ardından dua edildi.

Törenin ardından Jandarma Teğmen Hubeyib Turan'ın cenazesi uçakla memleketi Tokat'a gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Kocaköy Lice Politika Güncel Haberler

title