Haberler

    Tedxkoçuniversity

    Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan TEDxKoçUniversity "Girdap" teması ile birbirinden değerli konuşmacıları ağırlıyor.

    Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan TEDxKoçUniversity "Girdap" teması ile birbirinden değerli konuşmacıları ağırlıyor.

    "Yaratıcılık, eğitim, ekonomi, sosyal sorumluluk projeleri ve daha fazla konu hakkında aynı sahnede farklı girdapların seyrini sunacağız.

    Koç Üniversitesi'nde ilham dolu bir gün sizi bekliyor. 3 ayrı oturumdan oluşacak olan etkinliğimizde 9 konuşmacı sahnede olacak. Biz Evde Yokuz, Cem Say, Pınar Mengüç, Bager Akbay, Bülent Köstem, Patrick Metzger gibi alanlarında en başarılı kişilerin sahnede olacağı TEDxKoçUniversity 3 Aralık'ta saat 10.00'da Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

    Girdap

    İniş çıkışlarla dolu hayatımız bizleri sürükleyen, sonu bilinmeyen bir girdaptır aslında. Bazen kaybolur kaçmaya çalışırız, bazen de içine dalar daha da hızlı yüzmeye çabalarız. Peki anlam veremediğimiz, tehlikeli bir yer ve durum olarak düşündüğümüz bu doğa mucizesinin bizim ve insanlık için başka bir anlamı olabilir mi?

    Önümüzde insanlığın gerek teknolojik gerek bilimsel gerek de sosyal alanlarda içine sürüklendiği, bir girdaba doğru çekiliyormuşçasına ilerleyen bir gelecek var. TEDxKoçUniversity olarak ilerleyişi ve sonunun belirsizliğiyle yüreklerimize korku işleyen bu girdapların akışına kendimizi bırakıp onların bizi götürdüğü ve götürebileceği yerlere gitmenin olumsuz sonuçlarının yanında olumlu neticeler de yaratıp yaratmayacağının merakı içindeyiz. Diğer bir yandan; girdabın aksi yönüne doğru yüzebilir miyiz, ona karşı çıkabilir miyiz veya başka bir akıntıya açılan kapıyı keşfedip oradan kendimize yeni bir yol çizebilir miyiz gibi sorular üzerine kafa yoruyoruz. Etkinlikle ilgili detaylı bilgiye facebook TEDxKocUniversity  ve https: //tedx.ku.edu.tr/ web sayfasından ulaşabilirsiniz.

    TED Hakkında

    TED kendini fikir yaymaya adamış kar amacı gütmeyen bir oluşumdur. 30 yıl önce Kaliforniya'da 4 günlük bir konferanslar serisi olarak başlayan TED zaman içinde birden çok girişimcisi ve destekleyeniyle birlikte dünyayı değiştiren fikirleri yaymaya devam ederek büyüdü. Her yıl düzenlenen iki TED Konferansı dünyanın önde gelen düşünürlerine 18 dakika boyunca değişik konulardan bahsetme olanağı sunar ve bu konuşmalar daha sonra TED.com'da yayınlanır.

    TEDx Hakkında

    x = bağımsız düzenlenen TED etkinliği

    "Yayılmaya değer fikirler" (Ideas Worth Spreading) felsefesi ışığında TED, TEDx programını başlattı. TEDx etkinlikleri kendi toplumlarında TED benzeri bir tecrübe yaratmak isteyen bağımsız organizatörler tarafından düzenlenir. Etkinliğimizin adındaki x "bağımsız düzenlenen TED etkinliği" manasına gelir.

    3 Aralık'ta TEDxKoçUniversity sahnesinde sizleri birlikte sürüklendiğimiz, iç içe geçmiş bu girdapların nereye ulaşacağını görmeye davet ediyoruz."

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title