Haberler

Tedavi İçin Götürdüğü Hastaneden Kaybolan Kızının Kaçırıldığını İddia Ediyor

Ödemiş ilçesinde belediye temizlik işçisi olarak çalışan Necati Acar, yüzde 50 zihinsel engelli ve pankreas kanseri kızı Fatma'nın (18), 10 Mayıs günü tedavi için götürdüğü İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kaybolmasının...

Ödemiş ilçesinde belediye temizlik işçisi olarak çalışan Necati Acar, yüzde 50 zihinsel engelli ve pankreas kanseri kızı Fatma'nın (18), 10 Mayıs günü tedavi için götürdüğü İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kaybolmasının ardından, kaçırıldığını iddia ederek savcılığa dilekçe verdi.

Belediye temizlik işçisi Necati Acar, yüzde 50 zihinsel engelli raporu bulunan pankreas hastası kızı Fatma Acar'ı 10 Mayıs günü hastaneye götürdüğünü, kızının hastaneden bir anda ortadan kaybolduğunu söyledi. Kızının kaçırıldığını iddia eden baba Acar, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe vererek bulunmasını istedi. Fatma'nın daha önce de bir kez kaçırıldığını ve daha sonra bulunduğunu ifade eden baba Necati Acar, "Hastanedeki güvenlik kameralarının incelenmesini istiyorum. Eğer incelenirse kızımın kaçırıldığı ortaya çıkacaktır. Kızım 18 yaşını henüz yeni doldurmuştu. Bir an önce bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

Kayıp kızın annesi Ayşe Acar da, "Eğer kızım bulunup tedavi görmez ise ölecek. Bir an önce bulunması gerekiyor" diyerek gözyaşı döktü. Gözü yaşlı anne, Fatma'nın tek kardeşinin de kalbinin delik olduğunu ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Acar Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title