Haberler

TEDAŞ'tan SEDAŞ'a Teşekkür

Güncelleme:

TEDAŞ Genel Müdürlüğünden SEDAŞ'a teşekkür.

Türkiyedeki aydınlatma uygulamalarına ait TEDAŞ bünyesinde yapılan ve TEDAŞ Genel Müdürü Sayın Mükremin Çepni, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Taşdemir, Fatih Gökkaya, Sami Yapıcı ve Halkla İlişkiler Müşaviri Levent Bozdemir ile aydınlatma konusunda süreç takibini yapan Tanıtım ve Dış İlişkiler Müdür Yardımcısı Oktay Şahin'in de yer aldığı toplantıda, SEDAŞ aydınlatma konusundaki olumlu çalışmaları nedeniyle TEDAŞ'tan teşekkür aldı.

SEDAŞ'ın Aydınlatma Performansı Beğenildi

SEDAŞ'ın TEDAŞ aydınlatma takip sistemine girişleri kontrol altında tutması ve ticari kalite gereği tüketicilerden gelen talepleri süresinde çözümlemesi, SEDAŞ'ın aydınlatma konusundaki hizmetlerinde gösterdiği hassasiyet ve TEDAŞ'ın istediği raporlamaları zamanında yapması, SEDAŞ İşletme Bakım Grup Müdürlüğünce belirli periyotlarla gönderilen aydınlatma bilgilerinin süresi içinde paylaşılması ve TEDAŞ Aydınlatma Takip Sisteminin düzenli olarak kontrol edilerek tüketicilere çözüm sağlanması, SEDAŞ'ın aydınlatma konusunda sürdürdüğü bu başarılı çalışmaları, diğer dağıtım şirketlerine de örnek gösterilerek, SEDAŞ'a aydınlatma konusundaki çalışmaları nedeniyle TEDAŞ üst düzey yöneticilerince teşekkür edildi. SEDAŞ adına toplantıya İşletme ve Bakım Süreç Uzmanı Caner Karvan ile Aydınlatma ve Malzeme Sorumlusu Necip Erkan katıldılar.

Tüketici şikayetleri dikkate alınıyor

Ayrıca Türkiye de aydınlatma şikayetlerinin tüketicilerce web sayfasından dağıtım şirketlerine iletilmesi konusunda TEDAŞ'ın istediği standarttaki bilgi girişinin yapılmasında SEDAŞ'ın, web sayfasında bunu gerçekleştiren ilk dağıtım şirketlerinden biri olması ve bu sayfadan gelen şikayetlerin takip edilerek giderilmesinin de SEDAŞ'a teşekkür edilmesinde etken rol oynadığı bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Taşdemir Gökkaya Çepni Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title