Haberler

Ted Elazığ Koleji Öğretmenleri Yemekte Buluştu

TED Elazığ Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin onuruna yemek verdi.

TED Elazığ Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin onuruna yemek verdi.

TED Elazığ Koleji'nde görevli bütün öğretmenler yemekte bir araya gelerek Öğretmenler Günü'nü kutlama fırsatı buldu. Bir otelin balo salonunda gerçekleşen programa TED Elazığ Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, TED Elazığ Koloji Genel Müdürü Veysel Top, kolej öğretmenleri ve aileler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan kolej Elazığ genel müdürü Veysel Top, "TED Koleji Genel Müdürü Sevinç Atabay, TED Koleji Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. TED çatısı altında nice sağlıklı, mutlu ve güzel öğretmenler günü geçirmemizi diliyorum" dedi.

Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladığını belirten TED Elazığ Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, "Okulumuzu kurarken önümüze büyük engeller koyuldu. Allah'a şükür o engelleri aştık ve okulumuzu açtık. Okulumuz açıldıktan sonra hakkımızda değişik şeyler söylendi. Siz öğretmenlerimiz ve yönetim kurulumuzun gayretiyle bu engelleri de aştık. Biz bu okula başlarken Elazığ TED Koleji'nin, Elazığ'a bir yenilik getireceğini söylemiştik. Bunu da başardık. Bundan sonra da attığımız her adımı sağlam atarak okulumuzun çıtasını yükselteceğiz. Öğretmenlerimizden istediğim Elazığ'da çıtayı yükseltirken herkesin elini taşın altına koymasıdır" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title