Haberler

"Tecrübeli Personelimizin Emekliliği Bizim İçin Bir Kayıptır"

Güncelleme:

TÜDEMSAŞ'dan emekli olan memur personel mesai arkadaşlarının kendileri için düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Tüdemsaş Nuri Demirağ Sosyal Tesislerinde emeklilerimiz onuruna düzenlenen yemekte, Genel Müdürümüz Yıldıray Koçarslan, Genel Müdür Yardımcıları, Ulaştırma Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Ömer Vatankulu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Temsilciler, Kamu-Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, Türk Ulaşım – Sen Sivas Şube Başkanı Nurullah Albayrak ve Kamu-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ve Temsilcileri emekli olan personelimizi yalnız bırakmadılar.

Genel Müdürümüz Yıldıray Koçarslan "Emekli olan personelimizin iş tecrübesi ile birlikte gitmeleri şirketimiz adına üzücü. Her personelimizin kendine has özellikleri var. Bu bizim adımıza bir kayıptır. Tüdemsaş için çok emekleri oldu, haklarını helal etsinler. Tüdemsaş ailesi olarak biz haklarımızı helal ediyoruz. Emeklilerimiz şunu unutmasınlar ki, evlerimiz kendi evleri gibidir. Har zaman kapımız açık.

Herkesin fikrine ve düşüncesine saygı duyuyoruz. Her zaman gelip bize görüş ve öneride bulunabilirler. Biz her fikre açığız ve bekliyoruz" dedi.

Ulaştırma Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Ömer Vatankulu ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ yaptıkları konuşmada emeklilerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek helallik istediler.

Gecenin sonunda emeklilerimize hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. Ulaştırma Memur-Sen ise emeklilerimize, özel hazırlatılan kalemlerden hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Memur Sen Sivas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title