Haberler

Tecavüzcüsünü Öldüren Kadına Müebbet Hapis

Güncelleme:

Kastamonu'da, kendisine tecavüz eden Murat Çodur'u ellerini arkadan bağlayarak 60 yerinden bıçaklayıp öldürdükten sonra cesedini yakan kadın, müebbet hapisle cezalandırıldı.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, kendisine tecavüz eden 34 yaşındaki Murat Çodur'u ellerini arkadan bağlayıp 60 yerinden bıçaklayıp öldürüldükten sonra cesedini ateşe verdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 23 yaşındaki N.M.'ye, müebbet hapis cezası verildi.

CESEDİ KÖYLÜLER BULMUŞTU

Olay, 23 Aralık 2013'de Göçgün Köyü'nde meydana geldi. Öğrenci taşıyan servis şoförü Cemal Küm, sahipleri İstanbul'da bulunan 2 katlı evin birinci katından duman çıktığını görünce köylülere haber verdi. Alevleri söndürerek içeriye giren köylüler, elleri ve ayakları bağlı şekilde bir bölümü yanmış erkek cesediyle karşılaştı.

"TECAVÜZ ETTİ, ÖLDÜRDÜM"

Araştırmada, cesedin orman kesim işi yapan 4 çocuk babası Murat Çodur'a ait olduğu anlaşıldı. Yapılan incelemede Çodur'un 60 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü, vücudunun bir kısmının da yandığı belirlendi. Olayla ilgili olarak, Kuzluk Köyü'de yaşayan 24 yaşındaki N.M., babası M.M. ile C.K., A.K., U.D. ve E.C., gözaltına alındı. N.M., sorgusunda Çodur'u kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf ederken, E.C.'nin tacizine uğradığını iddia etti. M.M., C.K., A.K. ve U.D. serbest kalırken, N.M. 'kasten adam öldürme', E.C. ise 'cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.C., ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"PİŞMANIM" DEDİ AMA...

Tutuklu sanık N.M., yargılandığı İnebolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya, tutuklu sanık N.M., tutuksuz sanık E.C., avukatlar ve yakınları katıldı. Son kez söz hakkı verilen N.M., Bodur'u kendisine tecavüz ettiği için öldürdüğünü ve pişman olduğunu söyledi.

MÜEBBET HAPİS CEZASI

Mahkeme, suç delillerinden yola çıkarak cinayeti tek başına işlediğine kanaat getirdiği N.M.'ye müebbet, E.C.'ye aynı davadan beraat, 'cinsel istismar' suçundan ise 18 yıl hapis cezası verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu İstanbul İnebolu Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (91)

GAZEL @mobilWeb@haberler.com:

Kadın namusunu korudugu icinmi müebbet ceza veriyorsunuz yazıklar olsun

32
7
yanıtYanıtla
NO NAMEMobil-IOS:

Tecavuzcuye 3-5 yil bu kadina muebbet. Bu nasil hak hukuk!

27
7
yanıtYanıtla
serkan:

anlamadıgım ellerini baglamayı biliyorsun yakmayı biliyorsun kesiyorsun biçiyorsun namusuna özgecan gibi sahip çıkamıyorsun çok namuslu insan ölürde namusunu kirletmez

26
4
yanıtYanıtla
Sheria LawsmobilWeb@haberler.com:

TEK YOL ŞERIAT YASALAR IHTIYACIMIZI KARSILAMIYOR MAALESEF

19
6
yanıtYanıtla
EmrahMobil-IOS:

Nasıl bir demokratik ülke Türkiye. Kadın namusunu koruyor ömür boyu hapis.. Müslüman ülkesi Türkiye adaletin farklı olmalı ! Yazıklar olsun

19
6
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

bence serbest kalmali ki erkekler de biraz korksun iste bu yuzden Kadi lazim herzaman onceden kanun yazamazsin Osmanli cozmus olayi biz uygulamiyoruz simdi Modern Osmanliyi insa etmemiz lazim

15
10
yanıtYanıtla
NazeMobil-ANDROID:

Nerede adalet!!!!!

20
4
yanıtYanıtla
baronMobil-ANDROID:

Bizim anamiza bacimiza tecavüz edicekler öldürduk mu müebbet adalet bunun neresinde???

18
4
yanıtYanıtla
hasan:

23 yasindaki bir kiz nasil olyorda 34 yasindaki bir adamin ellerini baglayabiliyor?? nasil bir tecavuzdur ki bu!? hayret

14
8
yanıtYanıtla
CEYDA:

HELAL HAK ETMİŞ O ADAM ZATEN BENDE KESİN ÖLDÜRÜRDÜM O ADAMI

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title