Haberler

Tecavüzcüsü ile Aynı Karede

Bağdat Caddesi’nde bir apartmanın arka bahçesinde üniversite öğrencisi E.F.B.’ye tecavüz edilmesine ilişkin yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Bağdat Caddesi'nde bir apartmanın arka bahçesinde üniversite öğrencisi E.F.B.'ye tecavüz edilmesine ilişkin yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Bağdat Caddesi'nde meydana gelen olayda gece evine dönen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.F.B.'ye C.A. isimli zanlı tarafından tecavüz edilmişti. Genç kızın telefonu ve 65 TL'sini alarak kaçan zanlı, kısa süre sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri tarafından Pendik'te yakalanmıştı. Dehşet veren olayın, yeni güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde genç kız ve zanlı, birlikte apartmana doğru geliyor. Bu sırada zanlının elindeki bıçak da kameraya yansıyor. Bir diğer karede ise genç kız ve zanlı tecavüz sonrası caddeye çıkıyor. Genç kız hızlı adımlarla evine doğru ilerlerken, zanlı ise bir markete giderek alışveriş yapıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağdat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title