Haberler

Tecavüz Zanlısına Linç Girişimi, Küçük Kız Baygın Bulundu

Güncelleme:

Kayseri'de 18 yaşındaki Halil T.'nin, 8 yaşındaki kıza tecavüz etmesi infiale neden oldu. Tecavüze uğrayan küçük kız ise baygın bulundu.

Kayseri'nin Develi İlçesi'nde 18 yaşındaki Halil T.'nin, 8 yaşındaki kıza tecavüz etmesi infiale neden oldu. Mahalle halkının linç girişiminde bulunduğu Halil T.'yi jandarma güçlükle kurtarıp gözaltına aldı.

HARABE EVE GÖTÜRÜP TECAVÜZ ETTİ

Olay dün akşam Develi ilçesinin Sindelhöyük Mahallesi'ndeki boş ve harabe haldeki bir evde meydana geldi. 18 yaşındaki Halil T, aynı mahallede oturan 8 yaşındaki kız çocuğu E.E.S'yi harabe eve götürerek iddiaya göre tecavüz etti.

Olayı gören mahalle sakinleri kıyasıya dövdükleri Halil T.'yi, gelen jandarma ekibi linçten kurtardı.

BAYGIN HALDE BULUNDU

Halil T. gözaltına alınırken, tecavüz ettiği ileri sürülen E.E.T. harabe evde baygın halde bulundu. Küçük kız kaldırıldığı Develi Devlet Hastanesi'nde ilk tedavinin ardından ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sindelhöyük Kayseri Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (211)

psikolog:

18 yaşında allahın küçük bir ilçesinde yaşayan bir çocuk tamda ergenliğe yeni girmiş duyguları kabarıktır. ve gençler için eğlence makanı yok genel ev yok bişi yok. böle gençlerin böle yapması çok normaldır. ya alan yaratacaksınız bunlara yada ne görürse saldıracaklardır doğal olarak. köydekiler eşşeklere vs saldırmak zorunda kalıyor çünkü bu bir ihtiyaçtır. eğer gençlere herşeyi çok görürseniz ve herşeyden mahrum bırakırsanız onalrda ne görse saldırır. gençlere selam olsun

3
80
yanıtYanıtla
ahmet:

kızla nişanlanıp kız 18 yaşnda geldiğinde evlensinler

5
57
yanıtYanıtla
Ali:

Allah sana akıl versin zavallı adam!

yanıt6
yanıt1
Bence:

Bence o adamla seni evlendirmeli, kizda olsan erkekde olsan fark etmrez,cok yakisirsiniz bu kafayla...

yanıt5
yanıt0
ak gençlik:

Her ramazan ayında bu tür haberler hep AKPyi yıpratmak için çıkarılıyor kurban olarak da AKPnin kalesi olan iller seçiliyor artık bu tarz haberlerin yasaklanması gerek

10
46
yanıtYanıtla
Bawer:

Camiler Kapatisin

4
49
yanıtYanıtla
Urfa hdp:

Artık bunun gibi şerefsiz lik yapanları halka verilmeli

51
1
yanıtYanıtla
Sessiz çığlık:

Bu vatana idam geri gelmedikçe bu şerefsizlerin önüne geçilmez meydanlarda hadım edilerek en ağır işkencelerle idam olmadıkça bunun önüne geçilmez

46
1
yanıtYanıtla
biri iste:

Bi HADIM gelse, valla ne taciz kalir ne tecavüz. . beyinleri duruyor zaten HADIM kelimesini duyunca. Akillari gidiyor kücük beyinlerine biseycik olur diye. . .

44
0
yanıtYanıtla
Kürt Nurten:

çocuk beyaz türk

14
29
yanıtYanıtla
Tüm 211 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title