Haberler

Tecavüz Mağduru: Özgecan Gibi Öldürülmekten Korktum

Güncelleme:

Kırıkkale'de iki komşusunun, zorla ormana götürüp tecavüz ettiğini söyleyen 25 yaşındaki G.Ş., "Saldırganlar 'Seni paramparça ederiz' deyince Özgecan aklıma geldi." dedi.

Kırıkkale'de iki komşusu tarafından 'Annen hastalandı' diye kandırıp otomobile bindirerek, zorla ormanlık alana götürüp tecavüz edildiğini söyleyen 25 yaşındaki G.Ş., "Saldırganlar 'Seni paramparça ederiz' deyince Mersin'de hunharca öldürülen Özgecan Aslan aklıma geldi." dedi.

"ANNEN HASTALANDI" DİYEREK ARACA BİNDİRDİLER

Geçen mayıs ayında meydana gelen olayın ardından, Antalya'da oturan halasının kızının yanına gelen Açık Öğretim Lisesi öğrencisi G.Ş., ailesiyle birlikte oturduğu Kırıkkale'de gittiği alışveriş merkezinde bulunduğu sırada, yanına aynı mahallede oturan 20 yaşındaki E.B. ile 40 yaşındaki M.Y.'nin gelip 'Annen hastalandı, seni götüreceğiz.' dediklerini söyledi.

"AKLIMA BİR ANDA ÖZGECAN ASLAN GELDİ"

Annesi ve kardeşini telefonla arayan G.Ş. ulaşamayınca, E.B. ve M.Y.'nin otomobiline bindi. G.Ş., yaşadığı dehşeti şöyle anlattı:

"Yolda giderken güzergahı değiştirdiler. Nedenini sorduğumda, karışmamam gerektiğini ifade ederek, ağza alınmayacak küfürler ettiler, tokatladılar. Ardından bir şey koklattılar. Kendimden geçmişim. Ayıldığımda ormanlık alandaydım. Bana zorla içki ve uyuşturucu madde içirdiler. İçmek istemedim, ancak yüzümü kesmek, her türlü işkenceyi yaparak öldürmekle tehdit ettiler. Hatta istediklerini yapmazsam annem ve kardeşimi de öldüreceklerini söylediler. Başım çok döndü, ayakta duramayacak hale geldim. Ardından beni aracın içine koydular ve konuşmaya başladılar. Benimle birlikte olmak istediklerini söyleyince, karşı çıktım. Onları itmeye başladım. Bu kez beni ellerindeki bıçakla paramparça edeceklerini söylediler. Aklıma bir anda Özgecan Aslan geldi. Çok korktum. Üzerimdekileri çıkararak iç çamaşırımı yırttılar. Önce E.B., ardından M. Y. sırayla tecavüz etti. Ne kadar bağırdıysam sesimi kimseye duyuramadım. 3 saat süreyle tecavüz ettiler."

TEHDİT ETTİKTEN SONRA ŞEHİR MERKEZİNDE ARAÇTAN ATTILAR

Saldırganların olanları kimseye anlatmaması için kendisini tehdit ettiklerini anlatan G.Ş., "Aksi halde beni ve ailemi öldüreceklerini, ayrıca benimle birlikte olurken cep telefonu ile çektikleri fotoğrafları internete vermekle, beni herkese rezil etmekle tehdit ettiler. Dönüş yolunda beni Kırıkkale'ye 44 kilometre uzaklıktaki Karacaali Köyü mevkiine götürdüklerini anladım. Şehir merkezine geldiklerinde beni iterek arabadan attılar." dedi.

"AİLEM BENİ İSTEMİYOR, SOKAĞA ATTI"

G.Ş., bir alışveriş merkezine sığındığını, orada kendisine su verildiğini ve kendisine geldikten sonra polise gittiğini anlattı. Olay yerinin jandarma bölgesi olduğu için kendisini jandarmaya götürdüklerini kaydeden G.Ş., olayı öğrenip gelen ailesinin kendisine kızdığını anlattı. G.Ş. sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ailemin bana destek olmalarını beklerken, aksine tepki gösterdiler. Savcılığa şikayette bulundum. Adli Tıp'tan tecavüze uğradığıma ilişkin rapor verildi. Bana tecavüz eden E.B. ve M.Y. savcılığa getirildi ifade verdiler. Savcılık jandarma eşliğinde bana keşif yaptırdı. Olay yerinde alkol şişeleri bulundu, ancak yırtılan iç çamaşırımı bulamadılar. Bu kişiler savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. Halen soruşturma sürüyor. Ben sadece adalet istiyorum. Bu kişilerin yaptıkları yanlarına kalmasın. Böyle yapanlar ortalıkta gezmesin. Psikolojim bozuldu. Ailem beni istemiyor. Sokağa attılar. Ben de Antalya'daki hala kızımın evine sığındım."

Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığı tarafından G.Ş.'ye tecavüzle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Antalya Mersin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (86)

Adınızı Yazın:

Bu kılıkla televizyona çıkmaya utanmayandan namus bekleniyor

10
34
yanıtYanıtla
Karslı:

Nihat Doğan haklı bunu herkes er geç anlayacak

24
9
yanıtYanıtla
hasan basan:

şunun kıyafetine bir bakarmısınız bu mübarek ayda şort giyip komşusunu tahrik etmiş

11
22
yanıtYanıtla
Kaiserlauten:

Teshire Cevap: Kardesim ne demek eger Ailesi bu sekilde cikariyorsa sekilde ne var ne yani arablar gibi kapansinmi oglum bir insanin icinde pislik varsa istersen carsafa bürün yine yapacagini yapar bir kere bunu Beynini bir Kösesine koy isiniz gücünüz bacagi acikmista ulan bir adam olamadiniz ne yani bir insan istedigi gibi giyinir. O zaman gelen Bütün Turistlere Tecavüz etsinler ha geri zekalilar ha Adam olmasiniz siz Kardesim yobaz kalmisiniz Yobazda gidersiniz. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

28
5
yanıtYanıtla
KadıncaMobil-IOS:

Dilerim; çaresizliği yaşattığınız her insanın bakışına sahip olursunuz bir gün...

29
1
yanıtYanıtla
Ercişli:

Bu giyiminle dua et sadece 2 kişi

10
19
yanıtYanıtla
ANLAMIYORUM:

YA BU SERBEST BIRAKMA NEDİR YA ! BANA KİMSE BUNUN MANTIGINI ANLATAMAZ !!!

25
1
yanıtYanıtla
teşhir..:

eğer sokağada ailesi bu şekilde çıkarıyorsa bu suçun cezası aileye aittir neden çocuğunuzu bu şekilde sokakda TEŞHİR ETTİNİZ erkeklerin dikkatini çekmiştir çünkü bu tarz kıyafetler sonuçda Kötülüğe davetiye çıkarır malesefki sokaklara çıktığımızda özellikle anneler kız çocuklarını inanıllmaz dar açık şeffat kıyafetler giydiriyor şimdi ne olacak aile istemiyor nereye gidecek nerde kalacak ALLAH göstermesin batakhaneye düşecek AİLE KENDİNİ ÖNCELİKE SORGULAMALI sonra ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKMALI. .

7
18
yanıtYanıtla
;))Mobil-IOS:

Tabii ki bu güzel bacakları böyle gösterirsen olacağı bu???

5
19
yanıtYanıtla
çerkez:

Bu olumsuz yapanlar insan evlatlari bu kizin 5 dakikaligina kiziniz veya kariniz oldugunu düşünün............... NASIL ZOR DEMI

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title