Haberler

TEÇ-SEN Üyelerine Konut Yapılacak

Güncelleme:

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Şanlıurfa Şubesi, üyelerine yönelik Maşuk'ta TOKİ tarafından 200 konut yapacak.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası TEÇ-SEN Şanlıurfa Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullarda görev yapan Şef-Memur, Yardımcı Hizmetli, Teknisyen, Tekniker ve Mühendisler katıldı.

Toplantının açılış konuşması yapan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası TEÇ-SEN Şanlıurfa Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan "Kurulduğumuz günden itibaren üyelerimize bir sözümüz vardı. Tüm üyelerimiz ev sahibi yapacağız dedik. 5-6 aydır Başkanlık TOKİ idaresiyle görüşmelerimiz devam ediyordu. Bu görüşmelerimiz akabinde TOKİ Sendikamızın üyelerine 200 edat konut tahsis etti. Bu 200 konutların 125 tanesi 2+1, 67 tanesi de 3+1 olacak. Bu konutlarla ilgili müracaatları alacağız. Herkesin bütçesine göre ister 2+1 isterlerse 3+1'e yazılabilirler. Ben şimdiden konutlara yazılan arkadaşlara hayırlı olsun diyor, bu konut projesinde bizlere destek veren Başta Bakanımız Faruk Çelik beye Valimize, Valilik Proje ofisi sorumlusu Mehmet Emin Özçınar'a ve TOKİ çalışanlarına üyelerim adına teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title