Haberler

Tebessüm Çarşısı'ndan Bayramlık Kıyafet Hediyesi

Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi yüzlerce aileyi baştan ayağa giyindirip yüzleri güldürüyor.

Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi yüzlerce aileyi baştan ayağa giyindirip yüzleri güldürüyor.

Sosyal Yardım Müdürlüğü olan Tebessüm Çarşısı personeli, ilçedeki ihtiyaç sahibi, yoksul, hasta veya değişik nedenlerden dolayı zor durumda kalan ailelere ulaşarak onların ihtiyaçlarını karşılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye Tebessüm Çarşısı'ndan kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Pursaklar Belediyesi'nin bu hizmetini değerlendiren Başkan Selçuk Çetin, "Tüm hemşerilerimin tebessüm etmesi için hep birlikte canla başla çalışıyoruz. Bu bayram da hemşerilerimize 'Bayram hediyesi' olarak kıyafetlerini verdik. Onların mutluğu bizim için önemlidir. Hemşerilerimin ihtiyaçlarını karşılamak ve en önemlisi de çoluk çocuk, genç ihtiyar demeden herkesi tebessüm ettirmek bizim için en güzel hizmettir. Kimsenin buruk bir şekilde bayram geçirmesine gönlümüz razı olamaz. Bu vesileyle başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslam alemenin mübarek Kurban Bayramını tebrik ederim" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Kurban Bayramı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title