Haberler

TEB'e "Yılın Nakit Yönetimi Bankası" Ödülü

Güncelleme:

TEB, Asian Banking&Finance Awards tarafından "Türkiye'de Yılın Nakit Yönetimi Bankası" ödülüne layık görüldü.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini ekledi. Yenilikçi ürün ve hizmetleri yurt dışında da ses getiren TEB, uluslararası finans ve bankacılık dünyasının en prestijli ödül organizasyonlarından Asian Banking&Finance tarafından "Türkiye'de Yılın Nakit Yönetimi Bankası" ödülüne layık görüldü. KPMG, PWC, Deloitte ve Ernst&Young gibi dünyaca ünlü tarafsız uluslararası finansal danışmanlık firmaları tarafından yapılan değerlendirme sonucunda TEB, Nakit Yönetimi kategorisinde "Türkiye'de Yılın Nakit Yönetimi Bankası" ödülünü almaya hak kazandı.

Şirketlerin finans süreçlerini teknolojik gelişmelerle buluşturarak kolaylaştırmayı ve katma değer sunmayı hedeflediklerini belirten TEB Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Levent Çelebioğlu, yenilikçi ürün ve hizmetlerinin başarısının gerek yurt içinde gerekse uluslararası arenada tescillenmiş olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti; "TEB olarak, odağımız olan iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını dinliyoruz ve teknolojik gelişmeleri takip ederek ortak bir payda oluşturuyoruz. Müşterilerimize finansal işlemleri için sadece bankacılık hizmeti değil, nakit yönetimi danışmanlık hizmeti de sunuyoruz. Elektronik bankacılık servislerimizin yanı sıra halen Türkiye'de ilk ve tek olan mobil şirket bankacılığı servislerimiz ile tahsilat ve ödeme süreçlerinde garanti, hız ve maliyet avantajları sağlıyoruz. Geliştirdiğimiz likidite, tahsilat ve ödeme servislerimizle, müşteri odaklı hizmet anlayışımız ve yenilikçi yaklaşımımızın somut birer örneği olan bu ödüle, dünyaca ünlü tarafsız uluslararası finansal danışmanlık firmaları KPMG, PWC, Deloitte ve Ernst&Young'ın değerlendirmeleri ile layık görülmüş olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz".

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title