Haberler

Teb'e Stevıe Awards'ta 10 Ödül

Bu yıl 8’inci kez düzenlenen Stevie Awards’ta Türk Ekonomi Bankası (TEB), biri altın olmak üzere 10 ödül aldı.

Bu yıl 8'inci kez düzenlenen Stevie Awards'ta Türk Ekonomi Bankası (TEB), biri altın olmak üzere 10 ödül aldı. TEB, en çok ödül alan şirketler arasına girerek Türkiye'den Grand Stevie Award'a layık görülen tek kuruluş oldu

Dünyanın saygın ödül organizasyonlarından biri olarak gösterilen Stevie Awards'ta Türk Ekonomi Bankası (TEB), biri altın olmak üzere toplam 10 ödül aldı. Bu yıl 8'incisi düzenlenen 'Stevie Awards'a dünya çapında 1500'den aday başvurdu. En fazla ödül kazanan şirketler arasında altıncı olan TEB, yarışmada en çok ödül alan 10 firmaya kategorilerden bağımsız olarak verilen Grand Stevie Ödülü'ne de layık görülen tek Türk kuruluş oldu.

TEB, günlük 20 bin, yıllık 4,5 milyona varan ziyaret sayısına ve 137 binden fazla üyeye sahip Türkiye'nin bankacılık sektöründeki KOBİ'lere yönelik ilk internet televizyonu TEB KOBİ TV ile Müşteri Hizmetlerinde En İyi Teknoloji Kullanımı kategorisinde altın ödüle layık görüldü. Yine aynı kategoride TEB, Altın ve Pırlanta Tahsilatı ile de bronz ödülüne sahip oldu.

Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon kategorisinde ise Girişim Bankacılığı ve Yeni Altın Çağı ile bronz ödül aldı. Finansal okuryazarlık seferberliği kapsamında başlattığı ve 1,5 yılda 100 binden fazla kişiye ulaşan TEB Aile Akademisi de Müşteri Hizmetleri'nde İnovasyon kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Bununla birlikte TEB; Yeni IVR/Web Servis Çözümü kategorisinde, IVR Sadeleştirme ile bronz, Yılın Çağrı Merkezi (100 koltuk üzeri) kategorisinde TEB İletişim Merkezi ile bronz, Müşteri Hizmetlerinde En İyi Teknoloji Kullanımı/Bankacılık kategorisinde TEB Çağrı Merkezi ile bronz ödül aldı. TEB ayrıca Yılın Inbound Pazarlama Programları ve Yılın Outbound Pazarlama Programları kategorilerinde de bireysel müşterilerine yönelik Inbound ve Outbound Pazarlama Programları ile iki bronz ödül aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türk Ekonomi Bankası Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title