Haberler

TEB, Doktorların Tıp Bayramı'nı Kutluyor

Güncelleme:

TEB, yaklaşan 14 Mart Tıp Bayramı'nı doktorlara yönelik sunduğu özel avantajlarla kutluyor.

Farklı meslek gruplarındaki müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine özel ürün ve hizmetleriyle dikkat çeken Türk Ekonomi Bankası (TEB), yaklaşan 14 Mart Tıp Bayramı'nı doktorlara yönelik sunduğu özel avantajlarla kutluyor. TEB Yıldız Bankacılık müşterisi olan doktorlar, Tıp Bayramı'nda kendilerine özel olarak sunulan 3-12 ay vadede %1,20, 13-36 ay vadede ise %1,23 faizli ve 100 TL masraflı kredilerden yararlanıyor. Doktorlar TEB'in sunduğu avantajlı bankacılık ürünlerinin yanı sıra günlük yaşamlarını kolaylaştıran çok sayıda hizmetten de faydalanabiliyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), doktorların finansal ihtiyaçlarına yönelik sunduğu avantajlı bankacılık ürün ve hizmetlerinin yanı sıra günlük yaşamlarını kolaylaştıracak ve mesleki ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetler de sağlıyor. TEB Yıldız Bankacılık'ın deneyimli portföy yöneticileri, müşteriler ile bire bir ilgilenip risk ve beklentilerine uygun ürünleri müşterilere sunarken, birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmelerine de yardımcı oluyor. TEB ayrıca, doktor müşterilerinin her türlü bireysel ya da mesleki ihtiyacını karşılamalarına yönelik özel fiyatlama ile kredi imkânı sunuyor.

Doktorların hayatı TEB'le kolaylaşıyor

TEB'in doktor müşterilerine özel olarak sunduğu Doktor Kart, müşterilerinin hem günlük yaşantılarında hem de mesleki ihtiyaçlarında en avantajlı kart olmaya aday. Doktor Kart ile havaalanı ya da şehir içi ulaşımda hekimlere özel şoförlü transfer hizmeti indirimli fiyatlarla sağlanıyor. Seyahatleri sırasında da çeşitli avantajlar elde eden doktorlar, kartları ile havaalanı otoparklarında araçlarını yüzde 50 indirimli park edebiliyor. Havaalanındaki belirli bekleme salonlarından yine ücretsiz yararlanmaya imkan veren TEB Doktor Kart ile kuru temizleme hizmetinden de ayda iki parçaya kadar ücretsiz yararlanmak mümkün. Motovale hizmetinden ve yüzde 50 indirimli sinema ve tiyatro biletlerinden yararlanma imkanı sağlayan Doktor Kart, restoran ve eğlence harcamalarında ve işyeri için medikal alımlarda da %10 bonus kazandırıyor.

Doktorlar Tenis Turnuvası başladı

TEB, Büyük Kulüp işbirliğiyle Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında doktorların katılımıyla bir tenis turnuvası düzenliyor. 5-14 Mart tarihleri arasında devam eden turnuvaya çok sayıda doktor katılıyor. Kapanışı 14 Mart'ta Büyük Kulüp'te düzenlenecek Tıp Balosu'nda turnuva kapsamında kazananlara çeşitli hediyeler verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Ekonomi Bankası Tıp Bayramı 14 Mart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title