Haberler

TEB'den KOSGEB işbirliğiyle KOBİ'lere Eş Finansman Kredisi

Güncelleme:

Türk Ekonomi Bankası, KOBİ'lere verdiği desteği, KOSGEB ile imzaladığı "Eş Finansman Kredi Programı" çerçevesinde sürdürüyor.

TEB, "Eş Finansman Kredi Programı" kapsamında KOBİ'lere 48 aya kadar vade ile ilk altı ay sadece faiz ödemeli eşit taksitli kredi vererek KOSGEB tarafından başvurusu onaylanmış projelerini hayata geçirmeleri için uygun finansman sunuyor

TEB, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından sunulan, Kredi Garanti Fonu'nun (KGF) da dahil olduğu "Eş Finansman Kredi Programı'na aracılık ederek, KOBİ'lerin projelerini vaktinde tamamlamalarını ve ülke ekonomisine daha fazla destek olmalarını sağlıyor.

İmzalanan "Eş Finansman Kredi Programı" protokolü kapsamında TEB, KOSGEB tarafından sağlanan KOBİ Proje Destek, Tematik Proje Destek, İşbirliği-Güçbirliği Destek, AR-GE ve İnovasyon, Endüstriyel Uygulama Destek, Girişimcilik Destek programına başvuruları onaylanan KOBİ'lere finansal destek sunarak projelerini hayata geçirmelerine destek oluyor. Eş Finansman Kredi Programı sayesinde KOBİ, esnaf ve girişimciler TEB'in sunduğu finansman desteği ile projelerde kendilerinin üstlenmeleri gereken finansmana çok daha cazip şartlarla ulaşabiliyor.

Programdan yararlanan tüm KOBİ'lere kredi değerlendirme kriterlerine göre uygun bulunması halinde; TEB, 48 aya kadar vadeli ilk altı ay sadece faiz ödemeli eşit taksitli kredi imkanı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title