Haberler

TEB'den Çocuklara Karne Hediyesi

Güncelleme:

TEB, finansal okuryazar bir nesil için "Rüzgar'ın Kumbarası" adlı müzikli çocuk oyunuyla çocuklarla buluşmaya devam ediyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), finansal okuryazar bir nesil için "Rüzgar'ın Kumbarası" adlı müzikli çocuk oyunuyla çocuklarla buluşmaya devam ediyor.

TEB açıklamasına göre, TEB Aile Akademisi ile finansal okuryazarlık eğitimi veren banka, yeni projesi TEB Çocuk Tiyatrosu ile çocuklara sanat yoluyla tasarrufun önemini ve birikimin yollarını ücretsiz anlatıyor. İlk oyunu Rüzgar'ın Kumbarası ile gösterilerine devam eden TEB Çocuk Tiyatrosu, 14 ve 21 Haziran'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde çocukları ağırlayacak.

TEB Çocuk Tiyatrosu Rüzgar'ın Kumbarası oyunu ile 5 yaş ve üzeri çocuklara birikimin önemini vurgulayarak akıllı harcama, harçlık biriktirme gibi kavramları anlamalarına yardımcı oluyor.

Sanat yönetmenliği ve koreografisi Anadolu Ateşi'nden Emre Çelik, müzikleri ise Selim Atakan tarafından yapılan, İstanbul Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen Rüzgar'ın Kumbarası'nda ana karakter Rüzgar'ın tüm parasını harcadığı için gitmek istediği sualtı sergisine gidemeyişi, gerekli parayı toplamak için okulun düzenlediği kermeste limonata satıp para biriktirmesi ve bu süreçte yaşadığı maceralar anlatılıyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türk Ekonomi Bankası İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title