Haberler

TDB ile Jazz'ın Yazı Başladı

Güncelleme:

TDB Sigorta Brokerlik A.Ş.'nin sponsorluğunda düzenlenen "Jazz'ın Yazı" etkinlikleri, her Cuma Bomontiada'da yaz günlerine farklı bir tat katıyor.

Müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürünlerini, karşılaştırmalı olarak kurumsal ve bireysel müşterilerine en hızlı ve doğru şekilde ulaştırmak amacıyla kurulan TDB Sigorta Brokerlik A.Ş., "Jazz'ın Yazı" etkinlikleriyle ana sponsoru olarak müzikseverlerle buluşuyor..

Bomontiada'da her Cuma, 19.30 – 21.30 saatleri arasında düzenlenen etkinliklerde, her hafta farklı jazz grupları sahne alıyor. Uninvited Jazz Band'ın programıyla başlayan ve 9 Eylül tarihine kadar devam edecek konserler, müzik ve jazz tutkunları tarafından ücretsiz olarak takip edilebiliyor. "Jazz'ın Yazı" etkinlikleri ve programlarıyla ilgili detaylı bilgiye www.facebook.com/jazzinyazi ve twitter.com/jazzinyazi sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.

Sigortacılık sektörüne yeni bir anlayış

Yeni nesil bir sigortacılık anlayışıyla hayata geçirilen TDB Sigorta Brokerlik A.Ş. bir konsorsiyum ortaklığı olarak faaliyet gösteriyor. Sanayi ve ulaştırma alanında teknik denetim hizmetleri veren Almanya merkezli TÜV SÜD Grubu, Türkiye'nin en büyük gruplarından olan Doğuş Grubu ve Londra merkezli bir sermaye kuruluşu olan Bridgepoint'in ortaklığıyla hizmet veren TDB Sigorta Brokerlik; yenilikçi ve işbirlikçi vizyonu, güçlü ortaklık yapısı ve modern teknolojik alt yapısıyla sektörün lideri olmayı hedefliyor ve sigorta ürünlerini tüm paydaşlarıyla yalın, kolay ve erişilebilir hale getirerek, müşterilerinin beklentilerine uygun hizmet sunuyor. TDB Sigorta Brokerlik A.Ş. hakkında daha fazla bilgi için tdbsigorta.com.tr web sitesinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title