Haberler

Tcdd'den Ödemiş'e 4680 Sefer

Ödemiş’te Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 3. Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla yeniden canlanan demiryolları 2014 yılında da büyük ilgi gördü.

Ödemiş'te Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 3. Bölge Müdürlüğü'nün çalışmalarıyla yeniden canlanan demiryolları 2014 yılında da büyük ilgi gördü. Ödemiş- İzmir arası pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 6 kez, cuma, cumartesi ve pazar günleri de 7 kez karşılıklı olarak düzenlenen seferlerde yaklaşık 750 bin yolcu demiryolundan yararlandı.

2,1 MİLYON LİRALIK HASILAT

İzmir'in en çok bilet kesilen istasyonları arasında yer alan Ödemiş'te 2014 yılının toplam gişe hasılatı 2 milyon 150 bin lirayı aştı. Ödemiş-Basmane arasında karşılıklı olarak toplam 4 bin 680 tren seferi düzenlendi. Ödemiş Şehir ve Ödemiş Gar'dan toplam 378 bin bilet kesildi. Pazartesi-perşembe günleri arası günde karşılıklı 6 seferin düzenlendiği Ödemiş-Basmane hattında, cuma, cumartesi ve pazar günleri ile diğer tam tatil günlerinde günde 7 sefer gerçekleştirildi.

Karşılıklı seferlere yaklaşık 750 bin vatandaşın ilgi gösterdiğini ifade eden Ödemiş Şehir İstasyon Şefi Osman Aktaş, ilginin her geçen gün arttığını kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Ödemiş İzmir Tcdd Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

muammer pekhaslı:

sayın osman aktaş seferleriniz numaralı olmsın rica ediyorum aileler ayakta kalıyor bu hiçte hoş değil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title