Haberler

"Milliyetçilik Ülkeye Yatırım Yaparak ve İstihdamı Arttırarak Olur"

Güncelleme:

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mazıcıoğlu, "Milliyetçilik ülkeye yatırım yaparak ve istihdamı arttırarak olur." dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, "Milliyetçilik ülkeye yatırım yaparak ve istihdamı arttırarak yapılır" dedi.

Mazıcıoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdağ'a geldi. Ziyaretler kapsamında Tekirdağ Sanayiciler Derneği (TEKSANDER) üyeleri ile bir araya gelen Mazıcıoğlu, Bilim, Sanayi, ve Teknoloji Bakanlığı arasında bir aracı komisyon olarak görev yaptıklarını belirterek, sanayicilerin her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Komisyon olarak sanayicilerin emrinde olduklarını belirten Mazıcıoğlu, "Karşılaşılan zorluklara Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile aranızda aracı olarak görev yapıyoruz. Sanayicilerimize büyük değer veriyoruz. Milliyetçilik ülkemizin kaynaklarını kullanarak, ülkemize yatırım yaparak, istihdamı ve ihracatı arttırarak olur. Sanayici derneklerimiz ülkenin ufkunu açtığı sürece Türkiye yaşanabilir refah bir ülke haline gelir. Üretim ve ihracat olmazsa bunların hiçbiri olmaz. Bu sebeplerle üreticimizin, ihracatçımızın önündeki bütün engelleri kaldırmakla AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi önderliğinde komisyon üyelerimizle birlikte çalışmalar yapıyoruz. Sadece Ak Parti değil tüm partilerin görevi üreticinin ve yatırımcının yanında olmaktır. Vatanını seven herkesin görevi budur. Enerjinin yenilenebilir alanlardan sağlanması için çalışmalarımız devam ediyor. Kuruluş aşamasında olan TEKSANDER'in faaliyetleri ve izinlerinin alınması için Bakanımız Fikri Işık'tan randevu alarak bizim vasıtamızla görüşülmesini sağlayacağız" dedi.

TEKSANDER Kurucu Başkanı Ömer Sarıoğlu ise, Komisyon Başkanı Halil Mazıcıoğlu'nun konuşmasının ardından yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sarıoğlu, sanayicilerin temsil anlamında sıkıntı yaşadığını belirterek, "Tekirdağ'da bin 700 sanayi kuruluşu bulunmaktadır. Sadece Çerközköy'de ilk bine giren 35 firmamız sanayimizin büyüklüğünü göstermektedir. Tekirdağ 5 Ticaret ve Sanayi Odası bulunuyor. Gelirlerinin yüzde 90'ının sanayicilerden olmasına rağmen yönetimlerinde sanayiciler bulunmamaktadır. Sanayicilerin temsili açısından gerekli çalışmaları yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay da katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Mazıcıoğlu Ak Parti Tekirdağ Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title