Haberler

Ünüvar: Millet Arkamızda Oldukça Hiçbir Güç Bizi Durduramaz

Güncelleme:

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, "Millet arkamızda olduğu sürece hiçbir güç bizi durduramaz" dedi.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, "Millet arkamızda olduğu sürece hiçbir güç bizi durduramaz" dedi.

Ünüvar, Cumhuriyet Mahallesi'nde partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de milletin, partisinin arkasında olacağına inandığını söyledi.

Önemli bir seçimin arefesinde olduklarını ifade eden Ünüvar, "Millet arkamızda olduğu sürece hiçbir güç bizi durduramaz. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi milletimizin 7 Haziran seçimlerinde de arkamızda olacağınıza içtenlikle inanıyorum" diye konuştu.

İlçede bir süre önce üretimi durdurulan 5 bin 600 kişinin çalıştığı tekstil fabrikasının yeniden açılacağını ifade eden Ünüvar şunları kaydetti:

"Yaklaşık 5 bin 600 kişinin çalıştığı ve üretime ara veren Beyteks İlbeyli Tekstil Fabrikası'nın açılması için çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Beyteks'in açılması demek 5 bin 600 kişinin tekrar işine dönmesi demek. Sayın Başbakanımız ile görüştüm, Ekonomi Bakanımız ile 4-5 defa görüştüm, bankalarla görüştüm, hamdolsun kredi sorunları çözüldü. Bir tek enerji sorunu var, inşallah o sorun da çözülüyor, yarını bekleyin. İnşallah yarın imzalanacak protokol ile anahtarı çeviriyoruz. Yeniden Beyteks faaliyete geçecek, hayırlı uğurlu olsun işçi kardeşlerime."

Mitinge Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Necdet Ünüvar Ak Parti Beyteks Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title