Haberler

TBMM'nin Açılışının 95. Yılı 23 İnsan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, “ Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95. yılını coşkuyla kutladığımız bugün de, geleceğimizin teminatı, çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, " Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 95. yılını coşkuyla kutladığımız bugün de, geleceğimizin teminatı, çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını söyledi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Kuruluş günü olan 23 Nisan 1920'yi bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha gözler önüne serdiğini belirten Başkan Büyükkılıç " Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, toplumumuzun her alanındaki ilerlemelerine öncülük yapacak, yürekleri vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dolu, ahlaklı, dürüst, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı insanlar olarak yetişmesi en büyük temennimizdir. Biz de Melikgazi Belediyesi olarak,bu yönde çalışmalar yapıyor,gençlerimizin ve çocuklarımızın daha donanımlı, bilgili, üretken ve her alanda başarılı olmaları için her türlü desteği veriyoruz."dedi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, "Geleceğin Türkiye'sini, geleceğin Kayseri'sini emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve Türk Milleti'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha kutluyor, bu güzel vatan için canlarını feda ederek bizlere emanet eden başta Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitleri ve gazileri saygı,rahmet ve minnetle andığını" sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Memduh Büyükkılıç Melikgazi 23 Nisan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title