Haberler

TBMM Genel Kurulu

TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye ile çeşitli ülkeler arasındaki uluslararası anlaşmaların uygun bulunduğuna dair 4 kanun tasarısı kabul edildi.

TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye ile çeşitli ülkeler arasındaki uluslararası anlaşmaların uygun bulunduğuna dair 4 kanun tasarısı kabul edildi.

Kabul edilen tasarılar şöyle:

Dünya Posta Birliği Kuruluş Yasasına Sekizinci Ek Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı

Türkiye ile Moldova Arasında Serbest Ticaret Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı

Türkiye ile Ürdün Haşimi Krallığı Arasında Kalkınma İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı

Türkiye ile KKTC Arasında KKTC'de Bulunan Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon İşlerinin Yürütülmesine İlişkin Anlaşmanın Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı.

Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın, kürsüden yaptığı kısa konuşmada, gelecek Ramazan Bayramı ile Kadir Gecesi'ni tebrik etti.

Mutluluklara ve güzelliklere vesile olan bayram günlerinin eli kanlı hainlerce, zorbalar ve insanlık dışı mahluklarca ülkeye ve millete zehir edilmeye çalışıldığını ifade eden Aydın, "Bayramlarımızı, kutsal ve olumlu olan her şeyimizi ayaklar altına almaya çalışanlara karşı millet olarak bu Ramazan Bayramı'nda da en güzel cevabı yine bizler vereceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde dimdik millet olarak karşılarında duracağız." diye konuştu.

Öte yandan, Danışma Kurulu önerisinin kabul edilmesiyle Genel Kurul'un bugün çalışmasına ilişkin alınan karar kaldırıldı.

Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın, tasarıların kabul edilmesinin ardından birleşimi 12 Temmuz Salı günü saat 15.00'te toplanmak üzere kapattı.

Birleşimin kapanmasından sonra milletvekilleri birbirleriyle bayramlaşarak Genel Kurul salonundan ayrıldı.

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Aydın Türkiye Moldova Ürdün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title