Haberler

TBMM Genel Kurulu

TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye ile İtalya, İran ve Rusya arasında uluslararası anlaşmaların onaylanmasını içeren yasa tasarıları kabul edildi.

Genel Kurul'da, Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AFAD ile ilgili Torba Kanunu Teklifi'nin 1. maddesi üzerindeki önergenin görüşmeleri sürerken yemek arası verdi. Aranın ardından birleşimi açan Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı,  Komisyonun yerinde olmaması üzerine birleşime yeniden ara verdi. Bahçekapılı, Komisyonun yerinde olmaması üzerine teklifin görüşmelerinin ertelendiğini söyledi.

Genel Kurul'da sonra  uluslararası sözleşmeleri içeren yasa tasarılarına geçildi. Türkiye ile İtalya Arasında Çevre Koruma ve Sürdürülebilir Kalkınma Alanlarında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanunu Tasarısı, Türkiye ile İran İslam Cumhuriyeti Arasında Doğal Kaynaklar ve Su Havzası Amenajmanı Üzerine Mutabakat Zaptının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı, Türkiye ile Rusya Federasyonu Arasında Kültür Merkezlerinin Kuruluşu ve Faaliyetlerine Dair Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı kabul edilerek yasalaştı.

Başkanvekili Bahçekapılı, birleşimi yarın saat 14.00'te toplanmak üzere kapattı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AA muhabirine, AFAD ile ilgili yasa teklifinin görüşmelerine yarın devam edileceğini söyledi. - TBMM

Kaynak: AA / Politika

Ayşe Nur Bahçekapılı Türkiye İtalya İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title