Haberler

TBMM Eski Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam'dan Emirdağlılar Derneği'ne Ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, Eskişehir’de bulunan Emirdağ Kültür Sanat Derneği’ni (ESAB) ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, Eskişehir'de bulunan Emirdağ Kültür Sanat Derneği'ni (ESAB) ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı ziyarette, ESAB Başkanı şair - yazar Ahmet Urfalı, derneklerine yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dile getirdi. Cengiz Sağlam'ı gönülden desteklediklerini belirten Urfalı konuşmasında; " Cengiz Sağlam'ın, Eskişehir'de bulunan Emirdağlılar Derneğini ziyaret etmesinden memnunluk duyduk. Cengiz Sağlam kardeşimiz memleketimizin yetiştirdiği önemli bürokratlardan birisidir. TBMM'de milletvekili olma yolundaki gayretlerini ve bundan sonra milletvekili olarak hizmet etme çabalarını gönülden destekliyoruz. ESAB'ın, Eskişehir'de kültür ve sanat alanındaki yaptığı etkinlikleri Sağlam'a brifing şeklinde sunduk, kültür ve sanat yayınlarımızı kendisine takdim ettik" dedi.

TBMM eski Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam ise, ESAB'a gerçekleştirdiği ziyarette derneği yakından takip ettiğini söyledi. Sağlam konuşmasında; " Eskişehir'de bulunan Emirdağlılar Derneği'ni ziyaret etmekten memnun oldum. Eskişehirli ve Emirdağlı hemşehrilerimizle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Devletin çeşitli kademelerinde bürokrat olarak görev yaptım. En son TBMM Başkan Müşavirliği görevinden istifa ederek, milletvekilliğine aday adaylığımı koydum. Eskişehir'de bulunan ESAB'ın Eskişehir kültür ve sanatına yaptığı hizmetleri ve derneğinizin yayınlarını yakından takip etmekteyim. Sizler, Eskişehir ve Emirdağ kültürünü devamlı ve sürekli yaşatmaktasınız, sizleri kutluyorum" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Sağlam Eskişehir Türkiye Emirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title