Haberler

TBMM'de Vekiller Tekme Tokat Kavga Etti

Güncelleme:

TBMM Genel Kurul Salonu'nda Torba Yasa görüşmelerinde milletvekilleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bazı milletvekillerinin vücutlarının kanadığı görüldü.

TBMM Genel Kurul Salonu'nda AK Parti ve MHP milletvekilleri arasında kavga çıktı. IŞİD’le ilgili araştırma komisyonu kurulması üzerine görüşmeler sürerken milletvekilleri arasında sık sık sataşmalar oldu. Sataşmalar bir anda kavgaya dönüştü. Kavgada bazı vekillerin aldıkları darbeler nedeniyle vücutlarının bazı yerlerinin kanadığı görüldü.

SÖZLÜ ATIŞMAYLA BAŞLADI

MHP Grubu, sınır komşularımızdaki çatışmalara Türkiye'den katılımın araştırılması önergesinin bugün görüşülmesi önerisinde bulundu. Bu öneri üzerinde iktidar ile muhalefet partileri arasında sözlü tartışmalar yaşandı. Önergenin oylanması sırasında CHP 'yoklama' talep etti. Elektronik yapılan oylama sırasında TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı toplantı yeter sayısının olduğunu açıkladı.

İlgili Haberler

MHP'Lİ VEKİL "SAHTEKARLAR" DİYE BAĞIRDI

Ancak CHP'li milletvekilleri 'mükerrer' oy iddiasında bulundu. Belirttikleri isimlerdeki milletvekillerine seslenildi. 2 AK Partili milletvekili Genel Kurulu salonunda olmayınca birleşime 15 dakika ara verildi. Bu sırada TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, 'Sahtekarlar' diye bağırdı. Bu söze çok sayıda partili milletvekili tepki gösterdi.

TEKME - TOKAT KAVGA ETTİLER

Genel Kurul salonu ara nedeniyle boşaldığı sırada, Genel Kurul Salonundan muhalefet kulisine geçişi sağlayan Genel Kurulu Salonunun köşesinde bir anda kavga çıktı. MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ile Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, tekme-tokat birbirine girdi. Milletvekilleri yere düşerken, Şahin ve Uzunırmak'ın yüzünden kan aktığı görüldü. Yaşanan itişmelerin ardından kavga araya giren diğer milletvekilleri tarafından sonlandırıldı.

İKİNCİ KAVGA

Verilen araya rağmen kavganın ardından iktidar ve muhalefet milletvekilleri Genel Kurul Salonundan ayrılmadı. Bu sırada AK Parti ile MHP'li milletvekilleri arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. AK Parti Erzurum Milletvekili Muhittin Aksak, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan' yumruk attI. Aldığı darbe sonucu Oğan'ın yüzünün şiştiği görüldü. Kavgayı, araya giren diğer milletvekilleri sonlandırdı.

GENEL KURUL KAVGA NEDENİYLE KAPANDI

Kavga nedeniyle gergin olan TBMM Genel Kurulu, divan üyelerinin toplanamaması nedeniyle kapandı. Görüşmelere yarın devam edileceği belirtildi.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (180)

alparlsan:

eyy mhp rahmetli türkeş yaşasaydı hepnizi keserdi bozkurttunuz solkurt oldunuz yetmedi paralellerle işbirliği yaptınız sırf akp düşmanlığı için zulüm 1453te başladı diyen chpyle işbirliği yaptınız artık benim gözümde sıfırsınız o çirkin tipsiz suraınızı görmek istemiyorum uğursuz serseriler

13
52
yanıtYanıtla
clmzakinglmz87@hotmail.com:

birkaç mehmetçik öldü diye meclisi açacak değiliz diyen hüseyin çelik''in arkasından nasıl gidiyorsunuz onuda bi anlat

yanıt0
yanıt0
uyan ey milletelik@yahoo.com:

sen ne dıyosun kardesım onerge gorusmelerınde meclıste olmayanların oyları cıkmıs ortaya sen neden bahsedıyon...

yanıt0
yanıt0
taykastaykas2011@mynet.com:

günedoğuyu PKK peşkeş çekinm yalan dolan iftiralarla askerleri içer gönderin paralel yapının ürünüdür deyip tekrar çıkartın terörü ve hırsızlığı ortaya çıkaran polisleri içeri atın siz ne ayaksınız nasıl bir beyin hücreleriniz var anlamadıkki

yanıt0
yanıt0
MÜCAHİDtimur-sengun@hotmail.com:

Rahmetli Necmettin Erbakan Hoca bu AK Partilileri görse pkk''nın arka bahçesi olduğu için ve pkk ile ittifak yaptığı için yüzlerine tükürürdü. Necmettin Erbakan Hocanın kemiklerini sızlatıyorlar AKPKK''liler !! Milli Görüşcüydünüz şimdi AKPKK oldunuz !!

yanıt0
yanıt0
Ay yıldız:

Pkk Çocukları Kaçırıp yetiştiriyo güçleniyo Bzm Başbakan Çözüm süreci diye Geçiniyo Helal Ülkücüler

42
12
yanıtYanıtla
A KADİRR:

BU MHPNİN KAVGADAN BAŞKA BİR İCRAATİ VARMI BİLEN VARSA SÖYLESİN İKİ YÜZLÜ DAVASINI SATAN MHPLİLER KALKMIŞ ADAMLARA LAF EDİYORLAR....

14
38
yanıtYanıtla
ANTİ CHP MHP:

Züriyetsiz Devlet Bohçal''nın adamları bu kadar olur

10
40
yanıtYanıtla
hakanhakanhakan@hotmail.com:

sende varmı zürriyet he adamsan yaz soyunu

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

keşke baban zürriyetsiz olsaydı sen gibi bir veledi bilmem ne doğmazdı..!

yanıt0
yanıt0
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title