Haberler

TBMM'de Babuşçu'nun Tweeti Tartışmaya Neden Oldu

TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu’nun Twitter paylaşımı tartışmaya neden oldu.

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu'nun Twitter paylaşımı tartışmaya neden oldu.

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Milletvekili Tülay Babuşçu'nun Twitter paylaşımı polemik yarattı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Babuşçu'nun İsmet İnönü ile ilgili paylaştığı tweete tepki gösterdi. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, böyle bir bilginin taraflarına ulaşmadığını belirterek, "AK Parti grubuna dönük bir suçlamada bulunamaz hiç kimse. Burada ifade edildiği gibi ifadeler kullanıldıysa ve gerçek kişi olarak bu ifadeler kullanılmışsa biz AK Parti olarak böyle bir ifadeyi tasvip etmeyiz. Gerekli araştırmaları yapacağız" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ise böyle bir şeyin kabul edilemeyeceğini belirterek, "Bu ifadeyi kullanan hakkında gerekli disiplin işlerini başlatacaktır" diye konuştu.

TBMM Grup Başkanvekili Sadık Yakut, "Kınıyorum. İlgili partinin gereğini yapmasını temenni ediyorum" dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu ise, "Başlığı fark etmeden retweet yaptığım içerikle ilgili özürlerimi sunuyorum. Bir kastım yoktu. Dikkatsizlik sonucu olmuştur. Huzurlarınızda tekrar rahmetle anıyorum, ruhu şad olsun. Hepinizden özür diliyorum" şeklinde konuştu.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut birleşime 10 dakika ara verdi. Verilen aranın ardından CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, AK Parti grubunun ön sırasında bulunan Babuşçu'ya sözlü tepki gösterdi. AK Parti ile CHP'li milletvekilleri arasında tartışmalar yaşandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Tülay Babuşçu Balıkesir Ak Parti Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak? Survivor'da Yaman mı elendi? 2024 Survivor All Star'da eleme öncesi adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title